zaterdag 12 mei 2012

Dr. van der Hoog - Quick Restore

Zoals beloofd zou ik dit weekend 1 van de Dr. van der Hoog 3 minuten maskers gaan uittesten.Dit heb ik vandaag gedaan en als eerste heb ik de Quick Restore uitgeprobeerd.

Ik was heel erg benieuwd hoe mijn gezichtshuid erop zou reageren. Mijn gezichtshuid is namelijk heel erg gevoelig en ik weet nooit hoe mijn huid op iets gaat reageren. Daarom heb ik er ook voor gekozen om het in het weekend uit te proberen.

Ik zal jullie eerst laten zien wat er op de achterkant van de verpakking staat :

Weinig tijd, maar toch even heerlijk ontspannen? Dit 3-minuten masker geeft je gezicht in 3 minuten weer een heerlijk frisse uitstraling! Door de vochtregulerende werking herstelt de kwetsbare huid. Ervaar de weldaad van de natuurlijke aloë vera-extracten die vol vitaminen en mineralen zitten. Ze brengen je gezicht weer tot rust en zorgen voor een lekker zachte, ontspannen en soepele huid. Tip: dit 3-minuten masker is ideaal voor gebruik onder de douche. Voldoende voor minimaal 5 behandelingen


Verpakking, geur en structuur :

Verpakking : Het is een tube van 50 ml. Zelf vind ik de tube er fris en mooi uit zien. Ook de uitleg is makkelijk te begrijpen met hoe je het masker gebruikt.

Geur : De geur vind ik zelf heel erg lekker. Misschien kennen jullie die flesjes aloë vera drank wel. Daar ruikt dit masker ook naar en dat is gewoon een hele lekker, frisse geur.

Structuur : Dit masker heeft een dikke structuur die heel makkelijk uit te smeren is. Het is te vergelijken met een dikke crème die je over je gezicht uitsmeert. Het masker word ook niet hard op je gezicht.

Het masker is mij zelf heel erg goed bevallen. Zoals ik al vertelde heb ik een zeer gevoelige huid waardoor veel producten gaan branden, rode uitslag geven en ik ook gelijk een soort pukkels van krijg. Dit masker heeft dat gelukkig niet gedaan. Het enige waar mijn huid niet goed op reageerde was dat je het na die tijd moest afnemen met lauwwarm water. Mijn huid werd daar enorm droog van. Hetzelfde effect als dat ik onder de douche vandaan kom dan is mijn huid ook enorm droog. De teleurstelling kwam toen toch wel bij mij. Dacht ik eindelijk een masker te hebben die mijn huid kan verdragen en dan word het effect weggehaald doordat ik het moet afnemen met water. Nu zullen jullie denken van ja maar hoe kan je dan zeggen dat het masker je goed bevallen is. Dat zal ik jullie uitleggen.

Ongeveer een uurtje later begon ik een verandering aan mijn huid te merken. Het was ineens niet droog meer, maar ik had juist een hele zachte, soepele en gladde huid gekregen. Hier was ik heel erg verrast door. Ik ga hem dus ook zeker vaker gebruiken, want 1 uurtje een wat droge huid heb ik er wel voor over als het effect erna zo goed is.


Ik vind het daarom dus ook zeker een aanrader en ben heel erg benieuwd geworden naar de andere 2 maskers uit de Quick boost lijn van Dr. van der Hoog. 

De prijs van dit product is €5,99. Wat ik zelf heel erg vind meevallen als je er daadwerkelijk 5 keer mee kan doen.

Ik ben benieuwd of jullie dit masker al eens gebruikt hebben. Zo ja wat was jullie ervaring met dit masker? En waar ik ook heel erg benieuwd naar ben is of jullie ook de ervaring hebben dat de huid in het begin zo droog aanvoelde en dat met de tijd begon te veranderen.

Veel Liefs, 
Lies