vrijdag 7 september 2012

Let's listen to some music!

Muziek....Ik zou mij geen leven voor kunnen stellen zonder muziek. Ik luister het dagelijks en vind altijd wel liedjes die bij mijn mood passen. Al kan muziek ook mijn mood veranderen of mij erg ontroeren. Ik heb ook heel wat jaren geleden mijn oom geholpen bij zijn radiozendertje en geweldig dat ik dat altijd vond! Doordat ik zo van muziek hou heb ik ook altijd erg veel liedjes die ik leuk vind. Vandaag laat ik jullie een paar liedjes zien die ik heel veel luister. Het zijn niet allemaal de nieuwste hits, maar ik vind ze wel heel erg mooi/leuk en blijf ze grijsdraaien . Benieuwd naar wat ik veel geluisterd heb de laatste tijd? Lees dan snel verder.......

Ronan Keating - fires. Ik kon mijn geluk niet op dat er eind vorige maand weer een album van hem uitkwam. Ik heb hem geluisterd en kan jullie zeggen dat ik het een geweldig album vind. Helaas kan ik de mooiste liedjes niet met jullie delen, omdat die (nog) niet op YouTube staan. Alleen het bovenstaande liedje staat daar, maar ook die vind ik erg mooi.

The Darkness - I believe in a thing called love. Deze hoorde ik een keer op de radio en vond het meteen een leuk liedje.

Nielson - Beauty and the brains. Om eerlijk te zijn volgde ik het programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland totaal niet, maar dit liedje van Nielson vind ik helemaal geweldig.

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe. Ook een liedje wat ik op dit moment grijsdraai. Dit komt door een clipje die ik op Youtube zag en kreeg daarna het nummer niet meer uit mijn hoofd. Dat clipje ga ik hier overigens niet delen, want is niet echt gepast om die op mijn blog te zetten haha.

Boyzone - Gave it all Away. Ik ben al vanaf mijn 10e fan van Boyzone en dat is eigenlijk altijd zo gebleven. Dit liedje komt van hun album uit 2010 en is de eerste clip geweest die ze opgenomen hebben na het overlijden van Stephen Gately. Ook dit liedje draai ik nog bijna dagelijks.

Otto Knows - Million Voices. Heel apart liedje, maar wel erg mooi.

Zoals jullie denk ik wel zien zijn het behoorlijk verschillende genres qua muziek. Ik heb denk ik ook wel uit elke genre favoriete liedje.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit te zien. Zit er een liedje tussen die jij ook leuk/mooi vind? en welk liedje luister jij heel vaak?

Veel Liefs,
Lies