zaterdag 27 oktober 2012

Ik ga weer creatief zijn!

Zoals ik al vaker heb gezegd vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. Alleen de laatste maanden is daar weinig meer van terecht gekomen wat ik erg jammer vind. Toen ik bij de Action weer wat leuke dingetjes tegenkwam begon het te kriebelen. Ik wil weer leuke dingetjes gaan maken! Ik laat vandaag een paar dingetjes zien zoals onder andere wat ik gekocht heb en waar ik weer mee aan de slag ga. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.......

Als eerste is het weer tijd om kerstkaartjes te gaan maken. Normaal ben ik hier allang mee bezig rond deze tijd, want er gaat best wel wat tijd inzitten als je iedereen graag een zelfgemaakte kaart wilt sturen.
Ik heb 3 pakketjes met 3D knipvellen gekocht. Of tenminste het zijn al voorgestanste vellen. Normaal koop ik die nooit, want vind het altijd veel leuker om de plaatjes gewoon zelf uit te knippen. Ik zag hier alleen hele leuke plaatjes tussenzitten, dus ik gaf het de voordeel van de twijfel om ze toch eens te proberen.

Mocht ik die voorgestanste vellen toch niks vinden heb ik ook een boekje met normale knipvellen. Op de foto zie je het helaas niet dat de plaatjes ook glimmende gedeeltes bevatten.

Voor diegene die zich afvragen hoe mijn kaartjes eruit zien hierboven een foto van 3 kaartjes die ik vorig jaar heb gemaakt. Het zijn niet de 3 mooiste, maar zo hebben jullie wel een idee.

Ook deze kwam ik tegen bij de Action en nee dit is niet voor kaarten maken. Hier kan je kaarsen mee versieren. Het lijkt mij wel heel mooi, dus ook dit ga ik eens uitproberen. Ik moet alleen nog kaarsen kopen die ik kan versieren.

Ook heb ik een paar creatieve dingen waar ik alles al voor in huis heb, maar de laatste tijd niks mee heb gedaan. Ook deze wil ik even met jullie hieronder delen.
Zoals sieraden maken hier heb ik alles voor in huis, maar ook dat heb ik al een hele tijd niet meer gedaan. Hierboven zie je 3 armbanden die ik gemaakt heb. 

Ook het haken wil ik weer wat meer gaan doen. Dit is zoals ik het noem mijn Wicked heks waar ik jullie al eerder over vertelde, maar nog geen foto van had laten zien. Wat ik nu wil gaan maken dat weet ik nog niet precies, maar het zal iets zijn wat met de Herfst of Kerst te maken heeft.

Zijn jullie graag creatief bezig? Zo ja wat vinden jullie het leukste om te doen/maken?
Zouden jullie het ook leuk vinden als ik laat zien wat ik gemaakt heb?

Veel Liefs,
Lies

P.S. Vergeten jullie vannacht de klok niet terug te zetten? We hebben lekker een uurtje langer weekend!