maandag 15 oktober 2012

Shoplog : Dirx Drogist & Kruidvat

De laatste tijd heb ik weer hier en daar wat dingen gekocht waarvan ik vandaag een shoplog samengesteld heb. Ondanks dat het van een paar keer shoppen is in de afgelopen 3 a 4 weken, komt het toch maar van 2 winkels af. Het is namelijk allemaal van de Dirx Drogist en de Kruidvat waar ik toch wel, voor wat ik vind, leuke aanbiedingen heb kunnen scoren. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder......

Dirx Drogist :
Allereerst 3 glitterlakjes en een lipstick van Paris Memories. De lakjes heb ik er al eerder eens 1 van gehad en die beviel mij prima. De lipsticks heb ik nog geen ervaring mee. Daar ben ik dus wel heel benieuwd naar.

Prijzen :
Glitter Nagellak : €1,29 per stuk
Lipstick : €0,99 per stuk

Deze waren vorige week in de aanbieding waardoor ik 25% korting kreeg op bovenstaande prijzen. 

Ook kocht ik 3 Perfect Color Lipsticks van Miss Sporty in het koraal/oranje, roze en een rode kleur. 

Prijs : €1,99 per stuk

Ook deze waren 2 weken geleden in de aanbieding en ging er 25% af van de bovenstaande prijs.

Kruidvat :
In de grabbelbak bij de Kruidvat kwam ik een heleboel tegen van de Catrice LE Cucuba. De Eyeliners had ik zelf nog niet, dus ik was wel heel blij dat deze er ook nog inlagen. Van de rest heb ik al artikelen gemaakt. Deze kan je hier en hier bekijken. Het 2e artikel is van de Soft Lip Colours Lipstick, want deze vond ik een apart artikel waard.

Prijs : Alles was €1,00 per stuk op 1 lipstick na, want die was €2,50. 

Als de Herfst en Winter eraan komen is het voor mij weer tijd voor de lipbalsems. Ik kocht deze 4 van het Kruidvat eigen merk.

Prijs : €1,55 per stuk.

Ik kocht deze in een 1+1 gratis aanbieding.

Bij de kleine Kruidvat lagen ook de Essence Pigments en base in de grabbelbakken. Deze kon ik natuurlijk niet lagen liggen, omdat ze bij de grote Kruidvat in het vaste assortiment zitten en daar een stuk duurder zijn.

Prijs : €1,00 per stuk

Inderdaad nog meer lipproducten, maar deze keer van Vaseline. Hier ben ik ook heel benieuwd naar, want Vaseline ken ik natuurlijk wel alleen deze producten heb ik nog nooit gebruikt.

Prijs : €1,99 per stuk

Ik kocht deze uiteraard weer in de aanbieding en hiermee waren ze 2 voor €3,00


Ik hoop dat jullie deze gecombineerde shoplog leuk vonden om te zien. De foto's zijn alleen helemaal crappy vind ik. Hoe het komt weet ik niet, want ik heb ze overdag met goede belichting gemaakt en zonder flits. Toch vind ik het lijken alsof ik wel de flits heb gebruikt. Ik hoop niet dat dit jullie al teveel heeft gestoord. 


Zit er iets tussen waar jullie nog graag een artikel over willen zien verschijnen? Laat het mij weten in de comments hieronder.

Veel Liefs,
Lies