maandag 12 november 2012

Mijn favoriete make-up producten op dit moment

Vandaag wil ik graag 6 van mijn favoriete make-up producten laten zien die toch wel mijn hart gestolen hebben. Ik heb natuurlijk nog wel veel meer favoriete en het veranderd ook regelmatig, maar op dit moment zijn dit toch wel de producten die ik bijna dagelijks gebruik en ze zijn ook nog eens allemaal budget. Kijken jullie met mij mee? Lees dan snel verder.......

Ik ben momenteel gek op koraal kleurige lipproducten en Catrice LE Cucuba bevatte een hele mooie koraal kleurige Soft Lip Colour C01 Salsa Cubana. Deze draag ik momenteel heel erg veel en ben ook blij dat ik er nog een back-up van vond in de afprijsbak bij de Kruidvat. Deze is dus helaas niet meer te koop tenzij je geluk hebt en hij nog ergens in een afprijsbak te vinden zal zijn.

Poeder gebruikte ik eigenlijk nooit tot ik een paar maanden geleden deze Essence Mattifying Compact Powder tegenkwam en het mij toch wel heel nieuwsgierig maakte. Op dit moment is het 1 van mijn favoriete producten geworden en gebruik ik het bijna elke dag. Ik gebruik de kleur 04 Perfect Beige.


Helaas weer 2 producten die niet meer te koop zijn. Het zijn 2 blushes van Catrice uit het oude assortiment. Ik kon niet kiezen welke nou echt mijn favoriet was, want elke dag twijfel ik tussen deze blushes. Links is de Defining Duo Blush 050 Apricot Smoothie en rechts is de Multi Colour Blush 010 Riviera Rose.


Dit is echt mijn favoriete concealer geworden. Het is de Essence Stay All Day Concealer 10 Natural Beige. Sinds ik deze heb ondekt heb ik nog geen andere concealer meer aangeraakt.


En mijn laatste favoriete product is de Catrice Lash & Brow Designer. Hiervoor gebruikte ik die van Essence, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik deze toch net iets fijner vind.

Dit waren mijn favoriete producten en ik hoop dat jullie het leuk vonden om het te zien. Ook wil ik nog even sorry zeggen voor de slechte foto's. Het is voor mij toch een beetje uitvogelen hoe ik de foto's het beste kan maken met de sombere dagen.

Nu ben ik ook eigenlijk wel heel benieuwd wat is jullie favoriete product of misschien zelfs wel producten op dit moment?

Veel Liefs,
Lies

p.s. Wat vinden jullie van de grijze achtergrond voor mijn blog in plaats van de roze?