vrijdag 2 november 2012

Preview : Essence LE Fantasia

Essence heeft weer een nieuwe LE aangekondigd namelijk de Fantasie LE. Alleen de naam vind ik al geweldig, dus toen ik de producten zelf zag kon het niet anders dan dat ik enthousiaster zou werd. Essence gaat ons met de laatste LE van dit jaar meenemen naar een fantasiewereld vol met de kleuren paars, wijnrood, koraal en nude tinten. Ook is er toch een glamour tintje aan toegevoegd waardoor je ook met deze producten kunt gaan stralen met de feestdagen. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder.......

Eye Shadow
Ik begin met 3 hele mooie oogschaduw mono's. Ik moet zeggen dat dit keer alle kleurtjes mij zeker wel trekken en dan vooral ook de paarse die vind ik geweldig. Ze zijn denk ik ook heel leuk te combineren in een ooglook.

01 Elves Like Lilac 
02 Not Ivory But Ebony
03 Have You Seen My Unicorn? 

Prijs : €1,99 per stuk


Metallic Liner
Ook hier kan ik niks anders over zeggen als geweldige kleuren. Ook bevatten ze een metallic glans wat mij erg mooi lijkt.

01 Not Ivory But Ebony 
02 Elves Like Lilac 

Prijs : €1,89 per stuk

Lip Laquer

Ook deze bevatten metallic pigmenten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat nooit zo erg mooi vind bij lipproducten, maar de kleuren daarentegen zijn wel weer heel mooi.

01 Queen Of My Cloud Castle
02 Take A Ride On Pegasus.

Prijs : €1,99 per stuk
Multi Colour Highlighter
Dit is ook weer een product waar ik spontaan verliefd op geworden ben. It's so pretty! Deze gaat denk ik wel zeker in mijn winkelmandje verdwijnen. Het wordt eentonig want ook deze bevat metallic pigmenten haha.

01 Elf Yourself

Prijs : €2,99


Nail Polish
Wat is een LE zonder een paar mooie nagellakjes. Vooral de eerste 3 vind ik erg mooi, maar de laatste twijfel ik een beetje over. Dit is namelijk een nude kleurtje en als ik iets niet veel gebruik dan is het dat wel. Deze zal ik dus eerst even goed in de winkel moeten bekijken. Alle 4 de lakjes hebben een Metallic finish.

01 Elves Like Lilac
02 Queen Of My Cloud Castle
03 Take A Ride On Pegasus
04 Have You Seen My Unicorn? 

Prijs : €1,89 per stuk


Eye Jewels
Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooi rhinestones rondom mijn ogen heb gebruikt. Het lijkt mij daarom wel erg leuk om eens te kijken hoe dat staat. 

01 Sparkling Like A Fairy

Prijs : €1,59

Ik ben zelf heel benieuwd naar deze LE en kijk er daarom ook heel erg naar uit dat deze in de winkels zal liggen. Hij zal in December in de winkels te vinden zijn.

Wat vind jij van deze Fantasia LE van Essence?

Veel Liefs,
Lies