zaterdag 27 april 2013

Verzamel shoplog van de afgelopen 4 weken #3

Het loopt langzaam weer naar het einde van de maand en daarom heb ik vandaag weer een verzamel shoplog voor jullie van de afgelopen 4 weken oftewel van de maand April. Ook deze maand heb ik net zoals vorige maand weinig beauty producten gekocht, omdat ik toch eerst op wil maken wat ik op dit moment heb. Er zitten wel een paar dingen tussen, maar vooral heb ik weer boeken gekocht en nog wat andere spulletjes. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder.......

Als eerste kocht ik een soort van emmer met poesjes bij de Action. Deze gebruik ik nu om mijn rattenvoer in te doen aangezien ik zo handig ben geweest om op de deksel van de vorige emmer te gaan staan haha.

Prijs : €1,69

Ook na maanden zoeken vond ik eindelijk bij De Slegte tussen de 2e handse boeken het eerste deel van Academicus Vampyrus en toen ik verder keek zag ik nog het boek Fatale liefde van Carry Slee die ik ook nog graag eens wou lezen.

Prijs : €6,00 per stuk 

Mijn slaapkamer muren vond ik toch elke keer wel heel erg kaal en daarom ben ik wat posters op gaan hangen. Bij de Xenos en Expo kwam ik 2 filmposters van Twilight tegen. Ik moet ze nog ophangen waardoor ik ze nu nog netjes opgerold heb liggen, maar zodra ze hangen zal ik er nog een foto van maken.

Prijs : Poster Xenos €6,99 - Poster Expo €7,99


Bij de Xenos kocht ik ook nog een senseokopje voor mijn moeder. Deze is eigenlijk voor Moederdag, maar ze weet al dat ze hem krijgt. We doen namelijk nooit echt wat aan Moederdag alleen een bak koffie op bed, maar dit kopje was kapot gevallen en vond het daarom wel leuk om er 1 terug te kopen.

Prijs : €0,99


Ook heb ik nog even gesnuffeld tussen de nieuwe boeken bij De Slegte en daar kwam ik nog deze 2 Twilight boeken tegen die ik miste. 

Prijs : €4,99 per stuk


Bij de Action kwam ik een hydraterende en verzachtende shower cream tegen met een kokos geur. Hier ben ik wel heel nieuwsgierig naar, want kokos vind ik altijd wel een lekkere geur voor als het wat warmer weer is.

Prijs : €1,19


De speciale blikjes vind ik zo leuk die er nu te koop zijn. Zeker omdat ik dit soort blikken altijd bij mijn oma in huis zag en er dan toch wel een heel verhaal achter zat. Zelf heb ik daarom de 2 koekblikken gekocht en een hagelslag blikje.

Prijs : Koekjes blik links €4,89 bij Dirk van den Broek - Koekjes blik rechts €5,99 bij de AH - Hagelslag blik €2,49 bij Dirk van den Broek.


Bij de Kruidvat kwam ik eindelijk de 2 Twins reloaded lakjes Carrie en Mr. Big tegen die telkens uitverkocht waren. Daarnaast een A. Vogel hooikoorts spray. Op dit moment heb ik daar weer erge last van. Ook heb ik nog even in de grabbelbak gekeken en daar kwam ik nog Neo Geisha producten tegen. Ik nam de eyeliner patch mee en de lip brush.

Prijs : Twins reloaded €1,59 per stuk - Hooikoorts spray met 15% korting €5,91 - Eyeliner patch en lip brush €1,00 per stuk


Als laatste kocht ik een haakboekje bij de Beekberge wolhal met allemaal typisch Nederlandse dingen die je kan haken. 

Prijs : €12,95

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien en wat was jouw leukste of mooiste aankoop in April?

Veel Liefs,