zondag 25 augustus 2013

My week in pictures - Week 33 & 34

Vandaag is het alweer tijd voor my week in pictures. Ik heb de afgelopen 2 weken weer samengevoegd zodat ik toch aan een normaal aantal foto's zou komen. De laatste tijd is het namelijk vrij rustig in mijn leven en daardoor heb ik ook automatisch minder foto's. Toch heb ik er weer een paar gemaakt in de afgelopen 2 weken. Kijken jullie mee naar mijn week 33 en 34 in foto's? Lees dan snel verder.......

Ik heb voor het eerst pannenkoeken gebakken en ik moet zeggen dat het mij vrij goed afging. Er zijn in totaal maar 2 pannenkoeken echt mislukt.


Soms als je moe bent doe je gekke dingen. Zo kwam ik er ook pas achter nadat ik mijn crème had opgesmeerd dat ik de dagcrème in mijn handen had. 


Het duurde een tijdje, maar ik heb nu toch echt het boek van The Host (Zielen) uit. Ik ben er alleen nu nog steeds niet over uit welk boek ik nu eens zal gaan lezen. 


Zo ziet het er bijna de hele dag uit voor ons raam. De honden zitten beide op de achterkant van de bank te kijken of er misschien nog iets bijzonders gebeurt buiten. 


Hier ook nog het eindresultaat van de pannenkoeken. Op de foto zien ze er misschien niet zo heel erg smakelijk uit, maar dat waren ze wel hoor haha.


Zo'n 2 keer in de maand komt de buurman altijd met een stapeltje tijdschriften aanzetten. Hij krijgt ze dan van zijn zus mee om aan mij te geven zodat ik weer lekker wat te lezen heb. Ook nu kreeg ik weer een behoorlijke stapel en vind dat altijd zo lief!


En als laatste nog een heerlijk bord bami die mijn moeder had gemaakt. 

Dit waren alweer de foto's die ik de afgelopen 2 weken heb gemaakt. Het waren er helaas maar weinig, maar ik ga mijn best doen de aankomende tijd weer wat meer dingen op de foto te zetten. 

Ik merk ook dat ik altijd veel foto's maak van eten wat ik gegeten heb. Nu vroeg ik me af zouden jullie het leuk vinden als ik ook eens wat recepten plaats van het eten wat je bijvoorbeeld voorbij ziet komen in de my week in pictures? Het zijn namelijk toch vaak budget recepten die ook nog eens vrij makkelijk zijn om te maken. Als het jullie leuk lijkt laat het mij dan vooral weten in de comments!

Veel Liefs,
Lies