zaterdag 7 september 2013

Random Favorites - Augustus

We zitten inmiddels alweer in september en de maanden lijken steeds meer voorbij te vliegen. We komen alweer steeds dichter bij het einde van het jaar, want de pepernoten heb ik ook alweer gespot in de winkel. Om toch weer even terug te blikken op de maand augustus heb ik weer een paar random favorites van mij op een rijtje gezet. Kijk snel verder.......

Ik weet dat ze al eens eerder voorbij zijn gekomen en ook heb ik er al een review over geschreven. Toch kan ik geen genoeg krijgen van deze nieuwe parfum van Playboy. Ook deze maand heb ik beide producten weer erg vaak gebruikt. 


Ik ben altijd op zoek naar fijne budget top en base coats. Deze twee komen van de Hema en elke keer als ik nagellak opdoe gebruik ik dit setje. 


Het gebeurt mij niet snel, maar dit keer heb ik toch echt maar één ding als het om eten en drinken gaat. Het is dan ook wel iets heel lekkers. Ik ben gek op het drinken van Maaza en toen ik deze twee blikjes tegen kwam bij de Action moest ik ze natuurlijk proberen. Het zijn koolzuurhoudende vruchtensapjes.


Ook deze kwam ik tegen bij de Action het is de Rexona Tropical en hij ruikt gewoon zo lekker. Ik heb hem al eens eerder gehad, maar ik vond hem daarna te duur om hem nog een keer te kopen. Bij de Action had die nu toch een wat fijner prijsje.


Twee van de wierookpiramides hebben jullie al voorbij zien komen, maar inmiddels is daar nog een doosje van bijgekomen. Ook kocht ik samen met mijn moeder de geuroliën. Ze ruiken allemaal erg lekker en elke dag steken wij wel een wierookpiramide of het oliebrandertje aan.


Dan nog de Purity made simple van Philosophy. Echt een heel fijn product en er is bijna geen dag voorbij gegaan vorige maand dat ik hem niet gebruikt heb.


Ik kijk momenteel heel veel de zender Syfy, maar helaas is daar het seizoen van Being Human alweer afgelopen. Inmiddels heb ik alweer een andere serie gevonden en dat is Warehouse 13.

Wat was nou echt jouw random favorite van Augustus?

Veel Liefs,
Lies