dinsdag 17 september 2013

Shoplog : Kruidvat nagelfestival

Toen ik in de folder van het Kruidvat zag dat het nagelfestival er weer aankwam kon ik bijna niet wachten om erheen te gaan. Ik ben die week daarom ook gelijk naar het Kruidvat toegegaan en heb vooral tussen de nagellakken rondgekeken. Vandaag heb ik daar een shoplog van voor jullie en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien. Kijk snel verder.......

Ik begin maar met het enige wat geen nagellak is, maar onder de nagelverzorging valt. Het is de Essence 2 in 1 Profi File.


Dan de eerste nagellaken die ik kocht. Het zijn 4 kleuren van Essence en hier zitten 3 nieuwe kleuren tussen.

Van links naar rechts :

133 Oh My glitter
161 Ciao Oliviero
159 The Green & The Grunge
164 Crazy Fancy Love


Ook kocht ik deze vijf nagellakken van Catrice waarvan er maar één echt nieuw is, maar de andere kleuren vond ik gewoon te mooi om te laten liggen.

Van links naar rechts :
43 Miami pINK
15 Denim Moore
36 Mint Me Up
35 Petrolpolitan
37 The Effect Maker


Deze twee kleuren van Catrice vielen niet onder de actie, maar deze vond ik in de afprijsbak. Het leek mij toch leuk om ook deze twee er nog even tussendoor te laten zien, omdat ze ook onder mijn nagellakaankopen vallen. Ze komen uit de LE Glamazona.

Links : C02 I Got the Flower!
Rechts : C01 Dirty Liana


Ik ben ook gek op glitternagellak, dus deze mochten ook zeker niet ontbreken. De eerste twee zijn van Essence en dit zijn een nieuwe en een LE nagellak. Daarnaast nog één van Catrice en deze is ook nieuw.  

Van links naar rechts
Essence Nail art special effect topper - 17 Only Purple Matters
Essence LE Be Loud - 01 Not Punky Nor Funky
Catrice - 45 Kitch Me If You Can


Dan kocht ik als laatste ook nog vier kleuren uit de LE Eve in bloom van Catrice. 

Van links naar rechts :
C01 Bloomynous
C02 Floralilac
C03 Bed Of Flowers
C04 Rosebuddy

Nog een kleine tip, want ik heb wel wat moeite moeten doen om deze LE lakjes mee te krijgen voor de actieprijs. We hebben hier namelijk een Kruidvat filiaal die altijd zegt bij die soort acties dat de LE nagellakken er niet onder vallen en achteraf blijkt het dan wel zo te zijn als ik contact zoek met de klantenservice van Kruidvat. Dit keer kreeg ik het ook te horen, maar na wat moeite kreeg ik ze dan toch mee voor de actieprijs. Inmiddels is deze vraag ook al op Twitter gesteld aan Kruidvat en ook daar is het antwoord dat ze er wel onder vallen. Mocht je dus graag deze LE lakjes of die van Essence nog willen voor de actieprijs dan kan dat deze week nog.  Deze week zijn namelijk alle nagellakken en nagelverzorgingsproducten nog 1+1 gratis bij Kruidvat. 

Heb jij al iets gekocht bij het nagelfestival van Kruidvat of ben je dat misschien nog van plan?

Veel Liefs,
Lies