zondag 24 november 2013

My week in pictures - Week 47

We komen steeds dichter bij het eind van het jaar in de buurt. De aankomende week zal alweer de laatste week in november 2013 zijn. Alleen voor nu is het eerst nog tijd voor mijn week 47 in foto's. De week waarin ik mijn no-buy toch even aan de kant gooide en ik vooral rustig aan heb gedaan omdat ik heel erg oververmoeid ben. Toch was het ook zeker wel een leuke en gezellig week. Kijk snel verder voor mijn week 47.

Mijn Playboy parfum is nu toch wel echt op. Ik zou alleen niet meer weten welke geur het is, want de naam is eraf, maar volgens mij is het de Spicy.

Telkens als ik pistache nootjes eet bewaar ik de dopjes en deze week zijn er daar weer een aantal bijgekomen. Wat ik er precies mee ga doen weet ik nog niet, maar ik wil ze in ieder geval gebruiken voor een DIY. 

Even een selfie gemaakt tussendoor. Afgelopen week had mijn moeder namelijk haar gesprek bij het UWV en ik besloot die dag toch eens wat meer make-up te dragen dan normaal. Je ziet er alleen vrij weinig van op de foto. Ik kijk ook een beetje moeilijk en net langs de camera heen, want die flits is zo enorm fel van mijn mobiel daar kan je echt niet inkijken haha.

Ook De IJzerkoningin van Julie Kagawa uit The Iron Fey serie heb ik nu uit. Dit is alweer het derde boek en nu ben ik in de laatste bezig oftewel De IJzerprins. Al ben ik er gelukkig wel achtergekomen dat er nog meer delen zijn maar dan met een ander hoofdpersonage. Deze zijn alleen jammer genoeg alleen nog in het engels, dus hoop dat ze ook snel vertaald zullen worden. Ik vind Nederlandse boeken toch net wat lekkerder weglezen net voordat ik ga slapen.

De nagellook die ik zelf wel heel erg mooi vond. Hier heb ik van de week ook een artikel over geschreven die je hier terug kan vinden.

Liga Milkbreak blijft gewoon lekker! Ik vind het alleen jammer dat ze de chocoladeversie niet meer verkopen. Je hebt nu alleen nog de mix melk met chocolade.

Mijn Kruidvat heerlijk avondje aankopen. Ik ben er nog steeds erg blij mee en heb gelukkig nog geen spijt gehad dat ik het tijdens mijn no-buy gekocht heb. 

En als laatste een hele zielige bronzer van Essence. Ik had hem van de week op de grond laten vallen en toen ik hem weer oppakte zag die er zo uit.

Dit was alweer mijn week 47 en nu waren het niet heel erg bijzondere foto's doordat ik vooral veel thuis gezeten heb en het rustig probeerde aan te doen, maar ik hoop dat jullie het toch leuk vonden om te zien.

Hoe was jullie week 47?

Veel Liefs,
Lies