woensdag 20 november 2013

Preview : Essence TE Metal Glam

Op dit moment ligt de nieuwe TE Metal Glam van Essence al in België in de winkels, maar hier zullen wij nog even moeten wachten. In december zal deze namelijk naar Nederland komen. Zelf vind ik er weer erg leuke producten tussen zitten en een aantal vind ik ook zeker geschikt voor de feestdagen. Kijk snel verder om te zien welke producten dit zijn.

Eyeshadow

Vier hooggepigmenteerde metallic oogschaduwen in de kleuren goud, groen, brons en paars. In het vaste assortiment van Essence zitten ook acht Metal Glam oogschaduwen en nu was ik even bang dat deze daar ook tussen zouden zitten. Dit is niet het geval, want het zijn vier totaal nieuwe kleuren voor deze TE. 

01 steel-ing the scene
02 petal to the metal
03 glamour girls
04 golden eye

Prijs : €2,59 per stuk

Stick On Eyeliner

Zelfklevende eyeliner in de kleuren zilver en rosé goud. Ze zijn ook herbruikbaar, dus je hoeft ze niet al na één keer dragen weg te gooien.

01 petal to the metal

Prijs : €1,99


Lipgloss

Lipgloss die een onweerstaanbare glans aan je lippen geeft in de kleuren paars, bordeauxrood en abrikoos. Ook bevatten ze hele kleine glansdeeltjes die zorgen voor een metallic effect op je lippen. Daarnaast beloven ze ook goed gepigmenteerd te zijn.

01 petal to the metal 
02 best dressed 
03 glam-me

Prijs : €1,99 per stuk


Blush

Een crème blush die zich goed versmelt met je huid en na het aanbrengen zal het lijken alsof je een poederblush hebt gebruikt. Het is een abrikooskleur die ook een subtiele metaalglans bevat.

01 glam-me

Prijs : €2,89


Highlighting Powder

Een highlighter in poedervorm in een witgouden kleur. Hij is zacht van structuur en geeft je huid een mooie stralende glans. 

01 gold digger

Prijs : €2,99


Nail Polish

Ook bevat deze TE vier potjes nagellak in de kleuren brons, paars, groen en goud. Ze hebben een metallic finish en beloven langhoudend te zijn. 

01 steel-ing the scene
02 petal to the metal 
03 glamour girls
04 gold digger

Prijs : €1,89 per stuk


Gold Topper

Hier toch wel mijn favoriete product uit deze TE. Het is een top coat die gouddeeltjes bevat. Deze top coat is al door een aantal andere merken uitgebracht, maar Essence komt dit keer met een budget variant.

01 steel-ing the scene

Prijs : €1,99


Nail Sticker

Geen zin om je nagels te lakken? Dan kunnen deze nagelstickers uitkomst bieden. Ze zijn verkrijgbaar in een staal, aluminium of zilver kleur. Ze zijn makkelijk aan te brengen, maar ook weer net zo makkelijk verwijderen. Na het aanbrengen is het verstandig nog een top coat aan te brengen zodat ze langer blijven zitten.

01 silver star
02 she’s so glamorous 
03 glam-me

Prijs : €1,99 per stuk


Stick On Jewels

Ook dit lijkt mij heel erg leuk. Het zijn namelijk sieraden die je op je lichaam kan plakken. Zo zitten er ringen bij die je zo om je vinger kan plakken of heb je liever een armband dan kan dat ook met dit setje.

01 she’s so glamorous

Prijs : €1,99

De producten spreken mij niet allemaal evenveel aan, maar er zitten zeker wel weer producten tussen die ik eens in het echt zou willen zien. Dit zijn bijvoorbeeld de potjes nagellak, de top coat en ook de opplakbare sieraden. 

Zit er ook iets tussen wat jou erg aanspreekt en je wel eens in het echt beter zou willen bekijken?

Veel Liefs,
Lies