vrijdag 22 november 2013

Shoplog : Kruidvat heerlijk avondje

Huh, een shoplog? Je zit toch in een no-buy? Het klopt inderdaad dat ik in een no-buy zit, maar toch heeft het heerlijk avondje van Kruidvat mij weten te verleiden. Of misschien is verleiden toch een groot woord, want ik heb er heel goed over nagedacht of ik het wel of niet zou doen. Waarom ik er uiteindelijk toch voor gekozen heb het wel te doen en wat ik gekocht heb laat ik jullie in dit artikel zien. 

Eerst een korte uitleg waarom ik ervoor gekozen heb toch make-up te kopen in mijn no-buy. Ik had al een klein lijstje voor mezelf gemaakt met producten die ik sowieso nog wou kopen voor de feestdagen en mijn verjaardag als mijn no-buy voorbij zou zijn. Ik vind het met die dagen toch altijd leuk wat nieuws te hebben en er ontbraken ook nog producten in mijn stash voor een complete look. Nu was het doel van mijn no-buy om geld over te houden voor de feestdagen en mijn verjaardag. Als ik na mijn no-buy alles voor de volle prijs zou kopen, dan zou dat van mijn bespaarde geld afgaan van mijn no-buy die juist voor deze dagen zou zijn. De 1+1 actie vond ik daarom toch te mooi om aan mij voorbij te laten gaan, want op deze manier heb ik toch nog wat geld weten te besparen voor de feestdagen en mijn verjaardag die ik nu ergens anders aan kan besteden. Ook al is mijn no-buy nu toch min of meer mislukt, dan nog blijf ik het wel volhouden tot en met 1 december. Nu is het tijd om te laten zien wat ik gekocht heb.


Ik kocht deze twee lipsticks van Essence. Op de foto lijken ze heel erg op elkaar, maar in het echt verschillen ze wel wat van elkaar. Links is de kleur 53 All About Cupcake en rechts 07 Natural Beauty. Deze laatste is uit de nieuwe longlasting lipstick lijn.


Ook deze twee palettes stonden op mijn lijstje, want ik gebruik eigenlijk nooit echt oogschaduw doordat mijn ogen er heel slecht tegen kunnen en vooral als het om het verwijderen gaat. Toch wou ik het weer eens proberen, want met speciale gelegenheden draag ik altijd wel wat zoals de feestdagen en verjaardagen. Ik kocht het Absolute Nude Palette 010 All Nude van Catrice en het 821 NY Tribute palette van NYC. 


Ik had zelf ook geen foundations en voor de feestdagen wou ik het toch eens gaan proberen. Ik wist niet welke mij beter zou bevallen, dus ik besloot er maar twee mee te nemen van Catrice. Links All Matt Plus 020 Nude Beige en rechts de Photo Finish 020 Rosy Beige. Hebben jullie al ervaring met één van deze twee foundations?


Doordat ik geen foundations had, had ik ook geen primers. Ook hiervan wist ik niet welke ik fijner zou vinden en heb er twee meegenomen. Links NYC Smooth Skin Perfecting Primer en rechts Catrice Prime and Fine Smoothing Refiner


De vorige Multi Colour blushes van catrice vond ik zo ontzettend mooi, maar deze nieuwe had ik nog niet. Op mijn lijstje stond eigenlijk alleen de 060 Strawberry Frappucino die je links ziet, maar doordat het 1+1 gratis was heb ik besloten ook de rechter 070 Iced Caramel Macchiato mee te nemen.


En als laatste de Catrice Eyebrow Filler. Deze had ik al eens geprobeerd van mijn moeder en vond hem zo mooi. Ook hoort er natuurlijk een oogschaduwbasis bij voor de oogschaduw en ik kocht die van Essence. Ik wou eigenlijk de basis van Catrice proberen, maar bij alle potjes was er al in gepurkt door mensen. 

Voor mezelf was nagellak uitgesloten om te kopen en misschien zien jullie al dat dit precies de twee kleuren zijn waar ik van de week een artikel mee heb gemaakt. Deze potjes nagellak zijn daarom ook niet voor mij, maar zal voor één van jullie worden. Voor het bereiken van de 100 Bloglovin volgers ben ik momenteel een pakketje aan het samenstellen voor jullie voor een winactie en hier dus alvast de eerste sneak peek met wat er in zal zitten. De rest zal ik gaan kopen als mijn no-buy officieel voorbij is. 

Qua prijzen weet ik helaas niet wat alles kost doordat de bonnetjes van het Kruidvat dat niet echt verklappen, maar nadat de korting eraf getrokken was was ik iets door de 28 euro kwijt. Ik ben achteraf toch heel blij dat ik gegaan ben ook al was het wel enorm druk en heb ik de ene paniekaanval na de andere gehad haha. Ik was toen ik thuis kwam ook helemaal gebroken, maar ik heb wel de spulletjes die ik graag wou hebben.

Hebben jullie zelf nog iets gekocht tijdens het heerlijk avondje van Kruidvat?

Veel Liefs,
Lies