donderdag 9 januari 2014

Unboxing : RTL kerstpakket van mams

Toen ik het RTL kerstpakket voorbij liet komen in een artikel merkte ik dat een aantal van jullie toch wel benieuwd waren naar de inhoud ervan. Vandaag heb ik daarom een unboxing van het pakket en sluit ik de feestdagen van 2013 nu toch echt af. Dit is overigens niet een pakket die ik zelf heb mogen ontvangen. Ik heb namelijk meegedaan voor mijn moeder en zij heeft één van de pakketten in ontvangst mogen nemen. Benieuwd naar de inhoud? Kijk dan snel verder.......

Hier alvast een kijkje in het pakket van bovenaf. Er zat allemaal schuimdingetjes tussen, maar doordat mijn moeder hem uiteraard al had uitgepakt liggen die op de bodem haha. Het pakket zat in ieder geval propvol met allerlei leuke, handige en lekkere dingetjes en die laat ik hieronder allemaal zien.

- Lays Sensation chips in de smaak Sweet & Spicy Tomato Chutney flavour
- Carbonell groene olijven
- Conimex Oriental Noodles Hot & Spicy
- Tube Zaanse mayonaise
- Tube Calvé knoflook saus 

- Lipton Ice Tea Brisk in de smaak Dragon Fruit
- Lipton Yellow Label Tea
- Jillz 0.0% 

- Daelmans mini stroopwafels
- Daelmans kokosmakronen 
- Tony's Chocolonely reep melk

- Walking With Dinosaurs The 3D Movie Dino-doe-boek
- Fleurop tulpenbollen
- DVD Sprookjesboom de film
- CD single Ladies of Soul - I'll carry you

- Postcode Loterij Voordeelagenda
- Gratis lot van de postcode loterij
- Bon om een gratis film te huren bij Videoland

- Rituals Happy Buddha foaming shower gel sensation
- Hema kaars
- Only You nagellak - 208 Bloody Valentine
- Kurkentrekker

Dit was de inhoud van het pakketje. Ik vond er zelf hele leuke en lekkere dingen tussen zitten en mijn moeder was er ook heel blij mee. Ze wist ook niet dat ze dit pakket zou krijgen. Ik had namelijk op kerstavond een mail ontvangen dat diegene die ik geselecteerd had uitgekozen was om een pakket te mogen ontvangen en daarna kwam ook het moeilijkste. Het pakket kon namelijk t/m 29 december bezorgd worden en tot die tijd moest ik mijn mond dichthouden en vooral ook niks laten merken aan mijn moeder. Ik heb het ontzettend zwaar gehad die dagen, maar gelukkig kon ik het twee hele lieve vriendinnen vertellen waarvan ik wist dat mijn moeder niks te weten zou komen. Ik heb denk ik die dagen ook bijna alleen maar over het pakket met ze gepraat en op 28 december werd die bezorgd. Mijn moeder vond het alleen wel heel gek dat de postbode aan de deur stond en ik niet wou aanpakken wat hij had. Alleen toen ze de deur opendeed werd het haar ineens duidelijk haha. Ik hoop in ieder geval dat jullie het leuk vonden om de inhoud te zien.

Zijn jullie goed in leuke geheimen bewaren of heb jij toch ook wel hele erge moeite om niks te verklappen doordat je juist zo enthousiast erover bent?

Veel Liefs,
Lies