zondag 25 mei 2014

My week in pictures - Week 20 & 21

Ik ben er weer! In de tijd dat ik nu blog is het nog niet voorgekomen dat ik zo lang niks geplaatst heb. Ik baal er ook enorm van, maar helaas was het niet zonder reden. Wat de reden was zal je onder andere vandaag zien, want het is weer tijd voor een my week in pictures van de afgelopen twee weken. Kijken jullie mee?

De afgelopen twee weken heb ik eindelijk deel vijf uitgelezen van de Academicus Vampyrus serie. Ik ben nu ook met het laatste deel begonnen. Aan de ene kant wil ik weten hoe het afloopt, maar aan de andere kant vind ik het ook weer jammer dat ik de serie dan uit heb.

Toen ik weg was met mijn moeder stond ik ineens onderweg met een lekke fietsband. Ik bleek door glas heen te zijn gereden en dat was toch iets waar mijn band niet tegen kon. We hebben toen een heel eind naar huis moeten lopen en ik denk dat ik nog nooit zo blij ben geweest dat ik thuis was haha.

Mijn moeder vertelde dat ze dit jaar niks voor Moederdag hoefde te hebben en dat een lekker bakje koffie wel genoeg was. Ik heb me er alleen weinig van aangetrokken en kocht toch iets voor haar. Om haar op het verkeerde spoor te zetten en te laten denken dat het een grapje was had ik het verpakt in een zakje met kussenvulling. Ze had alleen al snel door dat er nog iets in verstopt zat.

De dag waarop mijn fietsband lek ging waren wij naar de kinderboerderij geweest waar een geboortefeest was. Je kon daar ook op de foto met reptielen. Ik kreeg deze mooie leguaan op mij die gelijk besloot het hogerop te zoeken op mijn hoofd haha.

Van mijn moeder kreeg ik deze leuke canvas tas met een handtas erop. Voor zichzelf had ze er ook één gekocht met een paarse handtas.

Voor mijn oma ben ik deze kikker aan het maken. Ze is namelijk gek op kikkers en daarom leek het mij een leuk cadeau. Hij is alleen nog niet helemaal af, maar ik ben al wel een heel eind.

Van de week zag mijn moeder dat de lucht er zo mooi uitzag en ze riep mij om eens te kijken. Ze had gelijk, want de lucht was inderdaad heel erg mooi. Ik moest er daarom ook een foto van maken.

De afgelopen week was het ook weer tijd om te stemmen. Ik heb nog wel getwijfeld of ik het zou doen, maar toen we langs een stembureau kwamen ben ik toch maar even naar binnen gelopen.

Ik had al eerder wat neon katoen gekocht, maar toen lagen er niet zo heel veel kleuren meer. Nu was het gelukkig weer aangevuld en ik nam vier verschillende kleuren mee. Wat ik er precies mee ga maken weet ik nog niet. Hebben jullie ideeën met wat leuk is om hiermee te maken?

Nog voordat ik geboren was haalden mijn ouders altijd al standaard met het vakantiegeld Chinees. Dit is er altijd ingebleven en zo kochten wij ook nu weer wat bij de Chinees.

Ook kwam er een winactie online voor het 2-jarig bestaan van BYED. Hier kunnen jullie overigens nog steeds aan meedoen. Wat je precies moet doen om er kans op te maken vind je hier

Ik had nog een aantal Iris bonnen er liggen en met één daarvan besloot ik dit boek te kopen. Het is het vijfde deel van The Iron Fey serie en ik kan bijna niet wachten om hem te lezen. De eerste vier delen vond ik namelijk geweldig.

En als laatste deze map met papieren die ik de afgelopen twee weken telkens mee heb moeten slepen. Ik vertelde een tijdje geleden al dat mijn WW uitkering af zou lopen en inmiddels is dat gebeurt. Omdat ik nu zonder inkomsten zit en mijn moeder ons niet beide kan onderhouden moest ik wel een bijstandsuitkering aanvragen. Ik word/werd er alleen alles behalve netjes behandeld. Wat er allemaal precies is gezegd is kan ik beter niet herhalen, maar het kwam erop neer dat ik nooit iets zal bereiken en niet veel waard ben en dat ik ook lieg over mijn angststoornis. Dit heeft mij allemaal zo geraakt dat ik bij mijn huisarts terecht ben gekomen met weer hevige paniekaanvallen en alles wat daarbij komt kijken. Ik zit nu ook te wachten op verdere hulp, maar helaas zijn de wachttijden vrij lang. Ik hoop dat jullie begrijpen dat ik hierdoor even weinig kracht had om artikelen te schrijven. Ik probeer vanaf nu in ieder geval wel weer meer te plaatsen, maar het zal denk ik nog even niet dagelijks zijn.

De aankomende week kan ik het hopelijk wat rustiger aandoen en een beetje bijkomen van alles. Wel staat er een festival op de planning waar ik al een hele tijd naar uitkijk en ik samen met mijn moeder, oom en een vriend naartoe ga. Of het door kan gaan is nog even afwachten met hoe ik mij voel die dag, maar ik hoop natuurlijk wel dat het mij lukt om te gaan en wij een leuke dag gaan hebben.

Hoe gaat het met jullie?

Veel Liefs,
Lies