woensdag 17 december 2014

My month in pictures

Vandaag is het alweer bijna een maand geleden dat er een artikel online kwam op mijn blog. Iets waar ik mij ook enorm voor schaam na mijn belofte dat er weer regelmatig wat online zou verschijnen. Helaas is mij dat niet gelukt, maar ik hoop vanaf nu wel weer regelmatig wat online te kunnen plaatsen. Wel heb ik in die tijd heel wat foto's gemaakt en daarom vandaag eens een keertje een My month in pictures. Kijk snel verder om te zien wat ik zoal heb uitgespookt de afgelopen maand.......

Sinterklaas is alweer even het land uit, maar zelf zat ik stiekem elke avond trouw voor de televisie om het Sinterklaasjournaal te kijken. Ik blijf het grappig vinden om ernaar te kijken en Pietje Paniek is toch wel mijn favoriet.

De winactie voor het behalen van de 200 Bloglovin volgers liep af. Zoals altijd deed ik er ook weer iets bij wat ik zelf gemaakt had en dat is deze Lalylala geworden. Ik maak momenteel heel veel Lalylala's, want vind ze er zo schattig uitzien.

Aan Sinterklaas doen wij hier nooit meer echt iets thuis, maar een chocoladeletter hoort er toch altijd wel bij. Helaas was de W er niet meer voor mijn moeder, dus besloot ik voor ons beide maar de eerste letter van de achternaam mee te nemen.

Bij de bushalte aan het wachten tot de bus eindelijk zou komen. Waar ik heenging durf ik bijna niet te vertellen. Mijn moeder en ik gingen namelijk weer naar Arnhem om te shoppen en gelijk weer een bezoekje te brengen aan de Primark. De vorige keer hadden we niet alles kunnen zien wat wij graag wilden. Helaas konden alleen mijn oom en een goede vriend van ons dit keer niet mee, maar dat gaat binnenkort wel weer eens een keertje gebeuren.

Mijn moeder is heel erg druk geweest om onze gang helemaal op de knappen en dit is het resultaat. Op de vloer is ook nieuw vinyl gekomen in een zwarte kleur met een houtmotief. Nu moeten we de rest van het huis nog opknappen, want dit was nog maar het begin van wat een opknapbeurt nodig had.

Het was weer eens zover dat ik een ringworm aan mijn been had. Ik baal daar zo van, want doordat het een schimmelinfectie van de huid is jeukt het enorm. Nu na ruim een maand smeren begint die eindelijk weg te gaan en hoop er nu ook weer heel lang vanaf te zijn.

Na een, voor mij, lange busrit kwamen we eindelijk aan bij de Primark. De vorige keer had ik daar helemaal geen foto's van gemaakt, maar dit keer dacht mijn moeder eraan om er toch een foto van te maken. Deze foto heb ik daarom stiekem van haar gepikt.

Als ik ergens een stickertje vind zijn altijd de honden de pineut. Ik moet dan gewoon dat stickertje opplakken. Dit keer was Max de pineut en hij heeft er ruim een uur mee rondgelopen op zijn koppie terwijl ik telkens blikken van hem kreeg die toch wel zeiden van moet dat nou weer?

Mijn moeder had roerbaknoodles meegenomen van Maggi om eens te proberen. Ik vond het ontzettend lekker en daarom ook zeker een aanrader om eens te proberen.

Ik heb een zwak voor alles wat met Hello Kitty te maken heeft. Toen ik een lippenbalsem zag ervan moest ik die eens proberen. Helaas kon ik hem hier alleen nergens vinden, maar in de plaats waar een vriendin van mij woont wel. Zij nam hem voor mij mee en stuurde hem op via de post. Ik vond dat zo lief!

In Arnhem besloten mijn moeder en ik bij de Hema wat te gaan eten en drinken. Ik vergeet alleen zo vaak een foto te maken voordat ik al een hap heb genomen. Hierbij daarom mijn saucijzenbroodje met een hap eruit.

In mijn vorige My week in pictures liet ik de Kerstbal zien waar ik mee bezig was en vertelde dat er een engeltje op zou komen te zitten. Ik kreeg toen de vraag of ik hem wou laten zien als die af was en hier is daarom het eindresultaat.

Ik probeerde eens een crème uit die ik hier nog nieuw had liggen. Of eigenlijk staat er body butter op, maar dat is het absoluut niet. De geur van witte chocolade leek mij wel lekker, maar helaas was het een enorme tegenvaller. De crème zelf was wel fijn, maar de geur vond ik verschrikkelijk.  

Toen ik terug kwam van het uitlaten van Balou hoorde ik iets in onze tuin ritselen. Zo nieuwsgierig als ik ben moest ik even kijken en toen kwam ik tot de ontdekking dat het een egeltje was. Ik vind dat zulke leuke en mooie dieren.

De Primark uitkomen met maar één tasje is mij weer niet gelukt. Ook deze keer kwam ik weer met een grote en kleine tas naar buiten. Gelukkig heb ik nu wel alles wat ik moest hebben voor de Winter.

Op de terugweg naar het station in Arnhem kwam ik een Jamin tegen. Ik moest toen toch even binnen kijken of ze nog buitenslands snoep hadden. Ik kocht een Kit-Kat Chunky Peanter Butter en nog een Nut Bar en Peanut Butter Cups van Reese's

Onze stofzuiger begaf het helaas en dat is toch wel iets waar wij niet buiten kunnen. Ik bestelde er daarom één bij de Kijkshop. Toen die thuisbezorgd werd leek het net alsof we al een heel vroeg Kerstcadeau kregen door de doos die eromheen zat.

Af en toe vind ik het wel lekker om gevulde eieren te maken naar het respect van mijn moeder. Deze maakte ik de afgelopen maand ook weer eens een keertje. Alleen als ik de foto zo zie had ik ze wel wat netter mogen maken. Shame on me!

Niet alleen wilde mijn moeder graag van de Primark zelf een foto maken, maar ook ik moest eraan geloven om op de foto te gaan met al onze tassen. Ik heb ook heel charmant mijn sjaal aan mijn tas geknoopt haha. 

De afgelopen maand las ik ook weer twee boeken uit en dat zijn Offergave van Julie Kagawa en De Hongerspelen van Suzanne Collins. Beide zijn het hele mooie boeken en inmiddels ben ik bezig in Vlammen het tweede deel van De Hongerspelen.

Onze eerste oliebollen van dit jaar! Wij zijn momenteel allemaal verschillende kramen aan het afgaan om te kijken waar ze het lekkerste zijn. Dit jaar hebben we namelijk eens een keer geen zin om ze zelf te maken. Al ben ik bang dat we door het vele proeven met Oud en Nieuw zelf geen zin meer er in hebben.

Na de oliebollen maar gelijk door naar onze kerstboom. Of eigenlijk zijn het kerstbomen doordat we ook twee kleintjes voor het raam hebben staan. 

Na het laten zien van al het ongezonde eten toch maar eens een foto met gezonder eten. Hier kan ik ook zo van genieten van gewoon een aardappel, sperziebonen en een stukje gekruide kipfilet erbij. Dit is ook inderdaad hoe ik mijn eten eet. Het vlees apart op een bordje en geen jus over mijn aardappels en groente.

Ik was even gezellig bij mijn oom op de koffie. Mijn moeder had voor hem een kerstman kerstbal gehaakt en ik een kerstelfje.


Als laatste heb ik nog een foto die ik jullie gewoon moet laten zien. Als ik wakker word zet ik altijd als eerste mijn Wifi aan en kijk ik naar mijn berichten. Van de week werd ik daarom wakker met een Whatsapp berichtje van mijn oom dat die de Kerstboom had opgetuigd die hij van onze buurman had gekregen met het resultaat op een foto die ik even moest bekijken. Ik heb nog nooit zo hard gelachen met het wakker worden als toen ik die foto zag. Waarom zal duidelijk worden op de foto hieronder.
Jep dit is de mooie Kerstboom van mijn oom. We hadden geen van allen in de doos gekeken, dus toen mijn oom hem er eenmaal uithaalde bleek er alleen een voetstuk met een paar takken eraan in te zitten terwijl het een boom van 120 cm moest zijn. Ik heb echt zo ontzettend hard gelachen Vooral omdat die er wel lampjes en kerstballen in heeft gehangen. Ik moest dit daarom ook even met jullie delen. Mocht je dit lezen Oom Frans, sorry dat ik je mooie Kerstboom belachelijk aan het maken ben, maar we komen hopelijk van de week een wel complete boom bij je brengen haha.

Dit waren alle foto's die ik de afgelopen maand heb gemaakt. Het waren er ontzetten veel, maar ik hoop dat jullie het wel leuk vonden om te zien. Vanaf nu zal ik ook mijn uiterste best doen om meer artikelen te plaatsen. Ik wil jullie bij deze ook nog heel erg bedanken dat jullie mijn blog nog steeds komen bezoeken ondanks dat er zo weinig online is te gekomen de laatste maanden.

Veel Liefs,
Lies