donderdag 7 mei 2015

Gesloten // Be Yourself Every Day is 3 jaar! + Winactie

Tijd voor een feestje! Vandaag is het namelijk precies 3 jaar geleden dat het eerste artikel online kwam op Be Yourself Every Day. Dit wil ik uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan, want jeetje 3 jaar alweer! Ik heb organiseer daarom vandaag weer eens een winactie. Ben je benieuwd wat ik weg ga geven en hoe je er kans op kan maken? Lees dan snel verder.

Toen ik 3 jaar geleden het eerste artikel online plaatste had ik niet verwacht dat er ooit een dag zou komen dat ik zou kunnen zeggen dat mijn blog alweer 3 jaar bestaat. Als ik dit zo typ vind ik het ook nog steeds heel raar. Ik ben toch altijd iemand geweest die telkens weer andere leuke dingen vond en daar mee aan de slag ging, maar met mijn blog ben ik er inmiddels achtergekomen dat het zeker wel een blijvertje is. Door de jaren heen is mijn liefde voor het bloggen steeds groter geworden en ben ik op het punt gekomen dat ik het niet eens meer uit mijn leven zou kunnen denken. Ik kan wel zeggen dat het echt een onderdeel is geworden van mijn leven. Zo ook de laatste tijd dat ik minder kon plaatsen vond ik verschrikkelijk. Ik had ook ineens zoveel tijd over waarvan ik vaak niet eens wist hoe ik die moest invullen. Natuurlijk is er nog iets wat het bloggen heel erg leuk maakt en wat ik de laatste tijd ook heel erg gemist hebt. Dat zijn namelijk jullie! Ik lees jullie comments altijd met zoveel plezier en waardeer het heel erg dat jullie de moeite nemen om mijn blog te bezoeken en wat achter te laten. Ben je een stille lezer, dan waardeer ik je natuurlijk net zoveel met dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Kortom ik wil jullie allemaal heel erg bedanken! Voor nu weer even genoeg gekletst en snel door naar de winactie waarvan ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden.

Wat kan je winnen :
Alles op deze foto is wat ik weg ga geven in deze winactie. Nu zal deze foto misschien niet helemaal duidelijk zijn, dus hieronder zal ik alles nog even apart laten zien.

Als eerste een grote favoriet van mij en dat is het W7 In The Buff palette. Ik heb deze al eens eerder weggeven in een winactie, maar omdat het zo'n favoriet van mij is geef ik hem nu nog een keer weg.

Nog iets van W7 wat er in het pakketje te vinden zal zijn. Het is een Duo Blusher waarvan de bovenste kleur wel wat weg heeft van de Rose Gold blush van Sleek. De onderste kleur is een heel mooi lichtroze kleurtje.

Ook leek het mij leuk er iets creatief en, wat ik vind, ontspannends erin te doen. Ik heb daarom gekozen voor een mandala kleurboek. Daarnaast heb ik ook pakje met drie kleuren washi tape waar je altijd wel hele leuke dingen mee kan doen.

Geen chocolade om op te eten, maar wel om je gezicht mee in de watten te leggen. Het is het Kruidvat Chocolate masker voor een ontspannen en zachte huid.

Het laatste is deze Happy Lips lippenbalsem van Blistex in de smaak aardbei. Deze had ik zelf nog niet eerder gezien en was er daardoor wel heel erg benieuwd naar. Ik nam er toen gelijk maar één mee om weg te geven.

Dit was alles wat ik weg ga geven in deze winactie. Daarnaast zal er natuurlijk ook weer iets toegevoegd worden wat ik zelf gemaakt heb. Alleen wat dat precies is zal diegene die het pakketje wint vanzelf tegenkomen tussen de andere producten.

Wat moet je doen om kans te maken :
- Volg BYED op Bloglovin
- Laat een comment achter onder dit artikel om te laten weten dat je meedoet en vul daarbij een geldig e-mailadres in, in het daarvoor bestemde vakje.

Wat mag je doen om meer kans te maken :
- Volg BYED op Instagram (@byed_Lies)
- Volg BYED op Twitter (@byed_Lies) 
- Like de pagina van BYED op Facebook
- Like en deel het bericht over deze winactie op Facebook

Deze winactie eindigt op 22 mei om 00:00 en is zowel open voor Nederlandse als Belgische bezoekers. Ik neem daarna contact op met de winnaar via een e-mail. Mocht ik na 2 dagen geen reactie terug hebben ontvangen, dan zal ik een nieuwe winnaar uitkiezen.

Ik hoop dat jullie het een leuke winactie vinden en veel succes!

Veel Liefs,
Lies