Over mij & Be Yourself Every Day

Hoi!! 

Wat leuk dat je meer over mij en mijn blog te weten wilt komen! 

Ik ben Lies, 28 jaar en ik woon in Apeldoorn. Hier woon ik samen met mijn Moeder en onze huisdiertjes. Ik heb 7 jaar lang met plezier als begeleidster van ZMOK en ZMLK bij het leerlingenvervoer gewerkt, maar helaas ben ik op dit moment weer op zoek naar werk. Iets wat helaas nog wel een hele klus is als je een angststoornis hebt. Voor de rest vind ik heel veel dingen leuk om te doen zoals Muziek luisteren, Films kijken, Creatief bezig zijn, Boeken lezen en zo zou ik nog wel even door kunnen gaan. Ik zou daarom zeggen kijk rond op mijn blog en je zal vanzelf alles tegenkomen waar ik van hou.

Over Be Yourself Every Day
Nadat ik al een hele tijd blogs van anderen met veel plezier las begon het bij mij steeds meer te kriebelen om zelf ook een blog te beginnen. In mei 2012 heb ik dan ook eindelijk de stap durven te zetten om Be Yourself Every Day aan te maken en sindsdien blog ik met heel veel plezier. 

Mijn blog is eigenlijk begonnen met als insteek om er een beautyblog van te maken, maar inmiddels is dat zeker niet meer het geval. Ik schrijf nu veel persoonlijke artikelen gecombineerd met beauty en lifestyle. Ook laat ik regelmatig mijn creatieve uitspattingen voorbij komen. Als ik over producten schrijf vind ik het altijd belangrijk om het zo budget mogelijk te houden. Op die manier blijft het voor iedereen betaalbaar. Dit zal alleen niet altijd mogelijk zijn, dus zo af en toe zal je ook zeker een artikel tegenkomen die wat duurdere producten bevat.

Voor nu wil ik je al heel erg bedanken voor je bezoek op mijn blog! Ik hoop dat je de artikelen met heel veel plezier zal lezen en ik je nog vaak op mijn blog mag begroeten. 

Mocht je vragen hebben, dan mag je die altijd stellen. Dit kan je doen door boven aan de pagina naar het contact gedeelte te gaan of door even een mailtje te sturen naar : BYE-Lies@live.nl

Veel Liefs,
Lies