zaterdag 26 mei 2012

Floris 15 jaar !!

Mijn kat Floris is vandaag 15 jaar geworden !! Daarmee is Floris dus ook al 15 jaar een onderdeel van mijn leven. Wij hebben meer katten gehad, want dat was een hobby van mijn vader. Alleen helaas zijn de rest van de katten allemaal overleden en hebben wij alleen Floris nog. 
Floris heeft zich eigenlijk ook altijd gedragen als mijn kat. Als ik bijvoorbeeld op school was dan maakte hij het leven van mijn moeder behoorlijk zuur door van alles uit te gaan spoken. Kwam ik dan na een schooldag thuis en ging ik aan de eettafel zitten dan kwam Floris gelijk naast me zitten om aandacht te vragen. Dan was die ook gelijk weer de ideale kat die niks uitspookte.

Hij heeft alleen wel een eigenaardigheidje. Als je hem gaat aaien dan wil die je gaan likken. Nu vind ik dat zelf niet zo erg, maar een tong van een kat voelt toch behoorlijk als schuurpapier en dat wil je ook weer niet te lang voelen haha.
Echt iets heel bijzonders doe ik niet als 1 van onze dieren jarig is, want denk niet echt dat ze het door hebben dat ze iets krijgen voor een verjaardag. Het enige wat we wel doen is altijd iets speciaals te eten halen oftewel een keer eten van een wat duurder merk. Hij krijgt dus vandaag een zakje van Sheba met kip Ook heeft mijn moeder een nieuwe kattenbak voor hem gekocht, maar dat was ook wel nodig. Hij was zo vaak op en af die kattenbak gesprongen dat hij een keer door de deksel gezakt is. In de deksel zat daardoor een hele scheur en hij bleef er maar op en af springen waardoor hij regelmatig weer door die deksel heen zakte.
Dit was mijn stukje over Floris en ik hoop dat jullie het leuk vonden dat ik dit soort dingen ook deel met jullie.

Tot mijn volgende blog !!

Veel Liefs,
Lies

P.S : Er zitten oudere foto's van Floris tussen. Aangezien hij niet zo fotogeniek is heb ik er daar een paar van moeten gebruiken. De rest was mislukt haha.