donderdag 7 juni 2012

Catrice LE Cruise Couture : nagellak & lipgloss

Op Twitter liet ik van de week weten dat ik wat producten had gekocht uit de Catrice Limited Edition - Cruise Couture. Vandaag heb ik voor jullie een Review en Swatch van deze LE van Catrice. Ik zal al iets verklappen : Over alle producten ben ik zeer tevreden alleen 1 nagellak is mij toch wel erg tegengevallen. 


De volgende producten heb ik gekocht van de Catrice LE Cruise Couture :

Nagellak :
01 Hi, Society!
02 Jetsetter
03 Welcome To Pink Tropez
04 Feel The Yacht Beat
05 Nautica

Lipgloss : 
01 Welcome To Pink Tropez

Ik begin met de 5 nagellakjes van Catrice LE Cruise Couture :
01- Hi, Society!
02- Jetsetter
03-Welcome To Pink Tropez
04-Feel The Yacht Beat
05 Nautica
De nagellakjes vind ik zelf heel erg mooi op 1 kleur na. De 01 Hi, Society! is niet echt mijn favoriet. Ik heb voor de foto 3 lagen moeten opbrengen, omdat hij anders gewoon helemaal doorschijnend was. Ik hou zelf van goed dekkende kleuren en helaas was deze kleur dat niet. De andere 4 kleuren vind ik wel heel erg mooi. Vooral de 04 Feel The Yacht Beat dat is echt wel mijn favoriet.

En hier is de 01 Welcome To Pink Tropez uit de Catrice LE Cruise Control :
De lipgloss 01 Welcome To Pink Tropez ben ik ook helemaal gek op. Het is een heel licht kleurtje, maar de kleur die je ziet is wel heel mooi. Ik vind het persoonlijk een echte aanrader.

Prijs:
Nagellak : €2,49
Lipgloss : € 3,79

Al met al vind ik de LE Cruise Couture heel mooi op dat ene kleurtje nagellak na. Ik ben dus ook heel blij met deze aankoop en kan haast niet wachten op de volgende LE van Catrice.

Tot de volgende blog !!

Veel Liefs,
Lies