vrijdag 13 juli 2012

Even Kletsen ...... #2

Vandaag heb ik weer eens een kletsberichtje voor jullie. Zo'n 3 weken geleden heb ik ook al zo'n berichtje geplaatst. Ik weet niet of jullie dit soort berichtjes leuk vinden om lezen, maar ik hoop het eigenlijk wel. Ik vind het zelf namelijk wel erg leuk om gewoon een stukje te schrijven en even met jullie te kletsen. Ook denk ik dat het wel leuk is zodat jullie een beetje weten wat er in mijn leven afspeelt en mij ook wat beter leren kennen. Mocht je het leuk vinden, dan hoop ik dat je verder zal lezen....


De afgelopen weken is er eigenlijk niet zoveel spectaculairs gebeurt. Het waren de laatste weken voordat ik vakantie had. Van 1 meid die wij vervoeren hebben we ook beide een hele lekkere chocoladereep gekregen, dat vond ik echt zo lief. Doordat ik met schoolgaande kinderen en jongeren werk is het ook zo dat als zij vrij zijn, dan heb ik ook automatisch vrij. Op zich vind ik dat wel erg fijn, want zo heb ik toch mooi over het jaar verdeeld mijn "bijtank" dagen. Deze bijtank dagen zijn vooral fijn voor mijn angststoornis, dat ik even tussendoor bij kan komen en wat tijd voor mezelf heb.

Alleen op dit moment zijn dat dan 6 weken en dat is voor mij best wel lang. Op dat moment ben ik namelijk 6 weken lang uit mijn vaste ritme en dat veroorzaakt toch ook wel snel weer een terugval met mijn paniekaanvallen en straatvrees. Zo ook vandaag. Ik voel me al de hele dag misselijk, beetje duizelig, slapjes, last van mijn maag/darmen en het voelt eigenlijk alsof ik griep heb. Alleen de koorts enzo heb ik niet, dus ik weet dat de kans groot is dat het weer door de hyperventilatie en mijn eigen gedachtes komt. Nu moet ik zeggen de laatste dagen voelde ik me ook al niet helemaal top, maar ik denk dat het vandaag wel het hoogtepunt is geweest. Boodschappen doen ging ook even totaal niet en ik was blij dat ik weer thuis was. En ik weet deze dagen horen er gewoon bij en morgen of binnen een paar dagen zal het ook wel weer beter gaan. Of tenminste dat hoop ik toch wel, want wil wel een beetje van mijn vakantie genieten haha.

Al moet ik ook eerlijk zeggen dat mijn slaapritme ook niet optimaal is momenteel haha. Ik ga echt veel te laat slapen. Ik denk dat het nu deze week van de vakantie nog niet is voorgekomen dat ik voor 3 uur lag te slapen. Meestal is het tussen 3 uur en half 5 's nachts dat ik ga slapen, klinkt ook echt erg als ik dat nu zo typ haha. Hier moet ik dus zeker verandering in gaan brengen en dat doe ik gewoon door telkens weer wat vroeger naar bed te gaan totdat ik weer op een normaal slaapritme zit.

Ook heb ik de laatte 1,5 week een behoorlijke zoektocht gehad met het vinden van de Catrice LE Coolibri lakjes haha. Ik vind ze namelijk zo mooi en ik moest ze gewoon hebben. De vaste Kruidvat waar ik normaal kom die had het nog niet in de schappen staan waardoor ik zo'n 6 keer voor niks erheen ben gegaan. Toen was ik even bij mijn Oma op visite om een bakje koffie te drinken en bij haar zit ook een Kruidvat. Ik denk toch eens even kijken of ze het daar misschien wel hebben. Tot mijn verbazing lag het daar al wel en heb ik gelijk even wat gekocht uit deze LE. 

Gister was ook wel een erg leuk dagje. Toen is een vriendin van ons even op de koffie geweest en hebben we even lekker bijgekletst met zijn 3en. Dit was wel erg gezellig.

Verder heb ik eigenlijk niet zo heel veel meegemaakt de afgelopen 3 weekjes. Mijn leven is nu eenmaal niet zo heel erg spannend haha.

O ja wat nog wel leuk is om te vertellen is dat ik meegedaan had aan een facebook actie van Catrice. Ik doe wel vaker mee aan winacties, omdat ik het toch altijd wel erg leuk vind. Ik win normaal alleen nooit wat. De laatste keer dat ik wat gewonnen heb is als klein meisje van 3 jaar geweest dat ik met een kleurwedstrijd van de Hema een grote doos kleurpotloden had gewonnen haha. Totdat ik vanochtend in mijn mailbox keek en ineens een berichtje zag dat ik gewonnen had! Dit had ik echt totaal niet verwacht en vind het zo leuk dat ik dit heb mogen winnen en dat nog wel op Vrijdag de 13e haha. Het was ook zeker even mijn opfleur momentje op deze dag dat ik me niet zo geweldig voelde.

Ik denk dat ik zo'n beetje alles wel verteld heb wat ik meegemaakt heb de laatste 3 weken. Hebben jullie de laatste tijd nog iets leuks meegemaakt of gedaan? Zo ja, wees vrij om het in de comments te vertellen, want ik vind dat wel erg leuk om te lezen! Ik wens jullie een heel fijn weekend toe en tot de volgende even kletsen!

Veel Liefs,
Lies