donderdag 23 augustus 2012

Review & Swatch : Essence vernieuwde nagellak

Ik heb inmiddels 4 lakjes van Essence gekocht uit het vernieuwde assortiment. Volgens mij is het ook al te raden welke kleur mij op dit moment het meeste aansprak haha. Ik heb namelijk 4 roze tinten gekocht waar ik wel heel benieuwd naar was. Ik ben aan het testen gegaan en vandaag heb ik een review en swatch voor jullie van deze 4 lakjes. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder.......

Zoals ik al in mijn vorige artikel vertelde over het nieuwe assortiment van Essence vind ik de nieuwe potjes een hele verbetering. Ze hebben een mooiere vorm en ook de inhoud is meer geworden. Van de 5 ml zijn ze naar de 8 ml gegaan. De kwastjes zijn er op vooruit gegaan. Ze zijn breder wat erg fijn is. Ook al moest ik wel even wennen om met deze kwastjes te lakken.
De nagellak zelf is ook erg fijn. Zelf vind ik de structuur van de lak net iets dikker geworden. Dit vind ik ook wel even wennen, maar is zeker geen nare verbetering. Over de dekking is mijn mening verdeeld. Nu heb ik natuurlijk 2 glitterlakjes, dus daar verwacht je geen complete dekking van. Alleen de andere 2 lakjes waren toch verschillend qua dekking.
106 Free Hugs - Dit is een hele mooie lichtroze kleur. Alleen de dekking was pas echt goed na 3 lagen.
103 Space Queen - Dit lakje zal veel mensen bekend voorkomen, want het is een kleur uit het oude assortiment. Het is een hele lichtroze/blanke kleur met kleine holografische glitters. Ik heb hier 1 laagje over de kleur 106 Free Hugs aangebracht.
107 Naughty and Pink! - Een heel mooi felroze lakje. Deze dekte volledig na 2 lagen.
105 Party Princess - Dit is een roze glitterlak met ook weer mooie holografisch achtige glitters. Ik heb hier 1 laagje aangebracht over de 107 Naughty and Pink!
Nogmaals het lakje 105 Party Princess alleen hier 1 laagje aangebracht over de kleur 106 Free Hugs.

Ik ben zelf tevreden over de vernieuwing van de Essence nagellak. Het enige kleine nadeel vind ik toch wel dat het 106 Free hugs lakje pas na 3 lagen dekte, want het is juist zo'n mooie kleur.

De prijs per lakje is €1,69. Ze zijn dus wel in prijs omhoog gegaan, maar nog steeds wel betaalbaar.

Heb jij al 1 van de nieuwe lakjes van Essence uitgeprobeerd? Zo ja, wat is jou mening over de vernieuwde nagellak?

Veel Liefs,
Lies