woensdag 8 augustus 2012

Shoplog : Action, Dirx drogist & Kruidvat

De laatste 2 weken heb ik bij verschillende winkels wat gekocht. Het was alleen telkens te weinig om er een shoplog van te maken. Daarom heb ik vandaag een aantal producten bij elkaar verzameld om er toch nog een shoplog van te maken voor jullie. De producten komen van de Action, Dirx Drogist en Kruidvat. Nieuwsgierig wat ik allemaal geshopt heb? Kijk dan snel verder.......

Action:
Als eerste heb ik bij de Action een spiegel gekocht die ik wel heel mooi vind. Ik had namelijk niet meer zo'n spiegel, omdat mijn vorige spiegel op 1 of andere manier op de grond was beland. Je raad het misschien al dat ik er op ben gaan staan. Nu zeggen ze dat een gebroken spiegel 7 jaar ongeluk brengt, maar ik hoop maar op de uitspraak dat scherven ook geluk kunnen brengen haha. Deze spiegel kost €1,49.
Ook kwam ik oogschaduw tegen bij de Action die ik nog niet eerder had gezien. Er zijn zeker 10 verschillende paletten van deze oogschaduw, dus keuze is er genoeg. Zelf ben ik voor de fellere kleurtjes gegaan, omdat ik die wel heel mooi vind. De prijs is €0,75 per palette.
Ook kwam ik deze nagellak setjes tegen bij de Action. Deze bestaan uit een base coat, crackle coat en een top coat. Hier was ik ook wel heel nieuwschierig naar en dan vooral de crackle nagellak. Deze kosten €1,39 per setje.

Dirx Drogist
Bij de Dirx Drogist heb ik een paar Miss Sporty producten gekocht waar ik wel heel nieuwschierig naar ben.  Allereerst 2 lipglosses uit de Hollywood lipgloss lijn en deze zijn verkrijgbaar in heel veel kleuren. Normaal zou ik gelijk grijpen naar een roze tint, maar vond het nu wel eens leuk om andere kleuren mee te nemen. Ook heb ik een Liquid concealer gekocht waar ik heel nieuwsgierig naar ben. Zowel de Lipglosses als de Liquid concealer kosten €2,99 per stuk.

Kruidvat:

Bij de Kruidvat heb ik onder andere deze nieuwe lakjes van Catrice gekocht. Van links naar rechts : 880 - No Snow Patrol, 895 - I'm A Lob-star en 900 - Steel my heart. De andere lakjes vond ik ook wel erg leuk, maar mocht er van mezelf maar 3 kopen haha. De lakjes van Catrice zijn iets duurder geworden. Normaal waren ze €2,49, maar de prijs is nu €2,69 geworden.
Ik was al een hele tijd van plan om een tongschraper aan te schaffen, omdat ik best wel veel last heb van aanslag op mijn tong. Nu heb ik er toch maar eens aangeschaft van het merk Meridol en hoop dat die mij goed bevallen. De prijs was €4,49.
Ook heb ik nog de Essence LE Ready for boarding peel off base coat meegenomen. Nu las ik al bij een aantal anderen dat het niet zo goed moest werken. Nu ben ik toch iemand die dat zelf wil ondervinden, dus ook deze heb ik nog meegenomen om het te testen. De prijs is €1,79.
Ook heb ik nog even gesnuffeld tussen de afgeprijsde artikelen van Essense. Deze producten gaan eruit voor de vernieuwing van het assortiment.
De prijzen waren :
Essence duo oogschaduw €0,80
Essence Quattro €1,50
Essence Colour & shine €1,40

Dit was mijn verzamelde shoplog en ik hoop dat jullie het leuk vonden.

Veel Liefs,
Lies