woensdag 5 september 2012

TAG : 20 vragen Tag

Vandaag is het tijd om mij weer een klein beetje meer te leren kennen. Ik heb namelijk een Tag voor jullie en dit keer is het de 20 vragen Tag. Ik vond er zelf hele leuke vragen tussen zitten, dus ik heb hem ingevuld voor jullie. Wil je mij iets beter leren kennen? Lees dan snel verder.......

1. Zonder welk artikel ga je de deur niet uit?
Dat zijn eigenlijk heel veel dingen, dus ik denk dat ik het slim ga aanpakken door te zeggen mijn handtas met alles wat erin zit haha.

2. Wat is je favoriete make up merk?
Ik ben vooral van de budget make-up merken, dus dan kies ik voor Catrice en Essence.

3. Wat is je favoriete bloem?
De Narcis is zeker mijn favoriete bloem. Vooral de gele met een oranje hartje en de witte met een oranje hartje vind ik heel mooi.
4. Wat is je favoriete kledingwinkel?
Echt een favoriet heb ik niet, maar ik vind Coolcat altijd wel hele leuke shirtjes en broeken hebben. Voor de rest ben ik toch iemand die meer de koopjes afgaat om te kijken of ik wat leuks zie en dat is nooit bij een vaste winkel.

5. Wat is je favoriete parfum?
Dat is een moeilijke vraag, want ik ben gek op parfum. Daardoor heb ik heel veel favoriete. Om er een paar te noemen Naomi Campbell Cat Deluxe, Christina aguilera en Gabriela Sabatini.

6. Draag je hakken of platte schoenen?
Ik draag bijna altijd platte schoenen. Hakken vind ik wel heel erg mooi, maar er op lopen is een ramp voor mij.

7. Haal je goede cijfers?
Ik zit al jaren niet meer op school, maar over het algemeen haalde ik altijd wel goede cijfers. Niet dat ik uitblonk, maar het was toch wel vaak een voldoende. Alleen voor Duits haalde ik bijna altijd onvoldoendes.
8. Wat is je favoriete kleur?
Dat wisselt heel erg bij mij. Ik hou sowieso wel erg van vrolijke kleurtjes.

9. Drink je energiedrankjes?
Nee dat drink ik niet. Ik heb ze altijd heel erg lekker gevonden, maar energiedrankjes en mijn paniekaanvallen gaan helaas niet samen.

10. Drink je sapjes?
Ik ben gek op sapjes! Een vruchtensapje mag je mij altijd wel voorzetten, want heb er tot nu toe nog niet 1 gehad die ik niet lekker vond. Alleen met de groentesapjes mag je mij wel overslaan.
11. Hou je van zwemmen?
Zwemmen vind ik wel heel erg leuk om te doen, maar als ik eerlijk ben heb ik het nu al jaren niet meer gedaan. Waarom? Ik zou het eigenlijk niet weten, want heb zelfs nog een splinternieuwe bikini in mijn kast liggen.

12. Eet je frietjes met een vork?
Nee met vork vind ik niet fijn, dus ik eet dat gewoon lekker met mijn handen. 

13. Wat is je favoriete moisturizer?
Mijn favoriet is van het merk Cetaphil. Die gebruik ik nu al ruim een jaar en blijf het een geweldig merk vinden.

14. Wil je later trouwen?
Of ik ooit wil trouwen daar ben ik nog steeds niet helemaal over uit. Ik denk als ik de juiste jongen tegen zal komen dat het willen trouwen gevoel dan misschien vanzelf wel komt.
15. Wordt je snel boos?
Nee ik word absoluut niet snel boos. Als iemand mij boos krijgt, dan is diegene wel heel erg ver gegaan.

16. Geloof je in geesten?
Daar geloof ik zeker wel in. Om een geheimpje te verklappen ben ik ook al vanaf kleins af aan heel erg bang geweest voor geesten.

17. Heb je fobiën?
Ik ben sowieso heel erg bang voor spinnen en misschien dat mijn angststoornis ook wel wat fobiën met zich meebrengt.

18. Bijt je nagels?
Nee nagels bijten heb ik nooit gedaan, maar ik ben wel iemand die velletjes langs de nagels weg gaat bijten. Dit probeer ik echt af te leren, want het ziet er alle behalve mooi uit. Volgens mij lukt me dit ook aardig, want zelf zie ik het niet op mijn swatch foto's
19. Heb je ooit een bijna dood ervaring gehad?
Nee gelukkig niet! Al heb ik tijdens paniekaanvallen wel een enorme angst om dood te gaan met alles wat ik voel, maar dat is natuurlijk heel iets anders dan een echte bijna dood ervaring.

20. Drink je koffie?
Ik vind koffie heerlijk en ben daarom ook heel blij dat er cafeïne vrije koffie bestaat. Zo kan ik toch nog lekker elke dag 2 a 3 bakjes koffie drinken.

Dit was de 20 vragen tag. Mocht er een tag zijn die jullie graag willen zien van mij, laat het hieronder weten in de comments. Ik zal dan zeker gaan kijken welke tags ik kan doen. 

Veel Liefs,
Lies

Bron foto's : www.weheartit.com