vrijdag 26 oktober 2012

CD tip : Ronan Keating - Fires

Het is misschien niet de eerste cd waar je aan denkt om te kopen. Toch vind ik deze cd toch een keer de moeite waard om hem te luisteren. Tuurlijk ben ik zelf fan van Ronan Keating en zal ik het daarom misschien al sneller mooier vinden. Toch vind ik dit denk ik wel de beste CD die hij gemaakt heeft. Het heeft heel veel soort genres en ik denk ook wel dat er wat tussen zitten die je niet gelijk zou verwachten van Ronan. Daarom laat ik jullie vandaag een beetje zien hoe deze CD is. Toch een beetje nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder.......

Dit is de cover van de CD. Hij is niet heel erg bijzonder vind ik, maar lelijk wil ik het ook absoluut niet noemen. De volgende 12 tracks staan erop :

1. Fires
2. I've Got You
3. Love You & Leave You
4. Nineteen Again
5. Wasted Light
6. Lullaby
7. Easy Now My Dear
8. NYC Girl
9. Oxygen
10. Close Your Eyes
11. Get Back to What is Real
12. The One You Love

Ik heb voor jullie 4 tracks opgezocht op YouTube die ik zelf het mooiste vind zodat jullie een idee krijgen wat je van deze cd kan verwachten.
Ronan Keating samen met een rapper? Dit was om eerlijk te zijn wel het laatste wat ik verwacht had. Toch  is dit wel echt mijn favoriete nummer van de CD. Al heb ik sowieso altijd een zwak voor liedjes waarin zingen en rappen gecombineerd worden.

Ook deze track vind ik erg mooi met de stem die je een paar keer op de achtergrond hoort.

Deze track is ineens een stuk vlotter dan de vorige 2 die jullie gezien hebben. Daardoor vind ik hem juist zo mooi, want elke keer van die rustige nummer luisteren dat gaat ook zeker vervelen.

Dit is toch wel de rustigste track, maar de tekst vind ik gewoon heel erg mooi. Dit is ook wel echt een zwijmelliedje.

Dit waren de 4 tracks die ik graag met jullie wou delen en ik ben wel heel erg benieuwd wat jullie hiervan vinden, want ik vind het persoonlijk toch wel een ander soort CD dan dat de meeste van Ronan gewend zullen zijn. Hebben jullie misschien ook nog een goede tip voor een CD waarvan jullie zeggen Lies die moet je ook echt eens luisteren!

Veel Liefs,
Lies