woensdag 7 november 2012

Een half jaar Be Yourself Every Day!

Ik kon het haast niet geloven en ik weet niet eens meer hoe vaak ik het heb nageteld, maar telkens kwam ik op hetzelfde neer. Vandaag 7 November bestaat mijn blog toch echt alweer een half jaar! De tijd is echt zo snel gegaan dat ik het nog steeds niet helemaal besef. Ook al is het pas een half jaar, dan wil ik het niet helemaal voorbij laten gaan. Lees snel verder.......

Op 7 Mei 2012 kwam mijn eerste artikel online. Het was nog maar een welkoms artikel, maar jeetje wat vond ik dat al spannend. Toch vond ik het ook heel erg leuk om mijn interesses met anderen te gaan delen. Nu een half jaar later vind ik het nog steeds heel leuk. Ik zal er daarom ook zeker mee door blijven gaan en proberen elke dag een artikel online te zetten of tenminste soms heb ik wel even een blogvrij dagje voor mezelf om bij te tanken haha.

Ik wil jullie in ieder geval heel erg bedanken voor het bezoeken van mijn blog, het lezen van mijn artikelen, het volgen via Bloglovin en natuurlijk voor de leuke en lieve comments die jullie achterlaten en ik hoop jullie ook het komende halfjaar nog vaak te mogen begroeten op mijn blog!

Veel Liefs,
Lies

bron foto