zaterdag 15 december 2012

Essence LE Fantasia nagellak

De nieuwe Fantasia Limited Edition van Essence is niet echt een LE die je zou verwachten in de winter, maar toch vind ik hem wel heel erg mooi. Vooral de nagellakken spreken mij dit keer wel heel erg aan, of tenminste op 1 nagellak. Dat is toch niet echt een kleurtje voor mij. Vandaag heb ik voor jullie de Swatches van de 4 nagellakjes uit de Fantasia LE. Kijken jullie met mij mee? Lees dan snel verder.......

Het grauw weer wil helaas niet zo werken met foto's maken van de nagellak kleurtjes. Dit vind ik wel heel erg jammer, want zo komen de kleuren toch anders over dan dat ze daadwerkelijk zijn. Toch hoop ik jullie een idee te kunnen geven hoe de lakjes eruit zien.

01 elves like lilac is al gelijk mijn favoriete kleurtje. Het is een mooie paarse kleur met roze, blauwe en paarse shimmers erdoor. Dit lakje dekte na 2 lagen.

02 queen of my cloud castle is een koraal kleurtje met een rood/roze gloed erdoorheen. In het echt is dit kleurtje ook veel meer de koraal kleur kant op zoals jullie hem zien op de eerste foto. Bij het swatchen heeft mijn camera hem helaas roze laten lijken, maar dat is die absoluut niet. Ook dit lakje dekte weer na 2 lagen.

03 take a ride on pegasus is ook een kleurtje die zeker mijn hart gestolen heeft. Het is een bordeaux rode kleur met hele onder andere blauwe, rode en groene shimmers erin. Dit kleurtje dekt met 2 laagjes.

04 have you seen my unicorn? is het kleurtje wat ik zelf niet zo snel zal dragen. Het is een roze nude kleur met metallic erdoor. Mijn moeder vind dit kleurtje wel heel erg mooi, dus deze heb ik ook voor haar gekocht. Dit lakje dekte na 3 lagen.

Dit waren de swatches van de Essence Fantasia LE. Ik heb ook de highlighter gekocht, maar hiervan zal later nog een artikel komen.

Wat vinden jullie van de lakjes uit deze LE?

Veel Liefs,
Lies