zaterdag 26 januari 2013

7 Film tips

Films kijken kan ik nooit genoeg van krijgen. Ik kijk ook regelmatig tussen de films die ik heb of er nog een 1 tussenzit die ik nog een keer wil kijken. Het leek mij daarom leuk om vandaag 7 films met jullie te delen die ik zelf heel erg mooi vind en zeker een 2e keer zou kijken. Het zijn niet allemaal de allernieuwste films, maar die ik tegenkwam toen ik tussen mijn films keek. Kijken jullie met mij mee? Lees dan snel verder.......

The Blind Side
Deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over de football speler Michael Oher. Micheal is een dakloze jongen die opgevangen wordt door de familie Touhy. Deze film laat je af en toe lachen, maar zal je ook zeker een traantje weg laten pinken.

Unstoppable
Gaat over een trein die onbemand rijdt met een enorme snelheid waardoor hij alles zal verpulveren wat op zijn pad komt. Verschillende overheidsinstanties proberen de trein te stoppen en ze worden hierin bijgestaan door Will en Frank. Zullen ze de trein kunnen stoppen?

Green Lantern
De Green Lanterns hebben de taak op zich genomen om het universum te beschermen tegen de slechterik Parallax. Op een dag ziet testpiloot Hall Jordan iets uit de lucht vallen en gaat op onderzoek uit. Hij blijkt de uitverkorene te zijn om zich aan te sluiten bij de Green Lanterns en hen te helpen in de strijd tegen Parallex.
Het gerucht gaat dat van deze film ook nog een 2e deel uit zal komen.

Big Mommas : Like Father, Like Son
Als de zoon van Malcolm getuige is van een moord zal hij weer in actie moeten komen. Samen met zijn zoon gaat hij undercover op een kunstacademie voor jonge dames om ondertussen naar de moordenaar te kunnen zoeken. Alleen is de moordenaar ook op zoek naar hen.

A Thousand Words
Jack McCall is een praatzieke man die het op elke manier voor elkaar krijgt om deals te sluiten met klanten op zijn werk. Dan zet hij zijn zinnen op een new age goeroe om een deal te sluiten. Dit brengt echter iets heel vervelends met zich mee, want opeens groeit er een magische Bodhi boom in zijn achtertuin. Deze boom bevat 1000 bladeren en bij elk woord wat Jack zegt zal er 1 blad van de boom vallen. Zodra de boom al zijn bladeren kwijt is zal hij sterven en Jack ook door zijn verbintenis met de boom.

The Help
Skeeter is vastbesloten om schrijfster te worden. Dan dient zich de kans aan dat zij mag schrijven en ze besluit een boek te schrijven over de donkere huishoudsters uit de jaren 60. In het begin willen de huishoudsters niet veel kwijt over hun werk als, omdat ze bang zijn voor de gevolgen. Toch besluiten ze het te doen alleen dit valt niet in goede aarde bij de blanke families waar ze voor werken.

The Curious Case of Benjamin Button
Terwijl de orkaan Katrina onderweg is naar New Orleans ligt Daisy, een bejaarde vrouw, op haar sterfbed. Hier vraagt ze of haar dochter haar wil voorlezen uit een oud dagboek. Hierin wordt het verhaal verteld van Benjamin Button een man die bejaard was, maar steeds jonger werd. Halverwege de levens van Daisy en Benjamin worden ze verliefd op elkaar. Er is alleen 1 probleem, want waar Daisy steeds ouder zal worden zal Benjamin steeds jonger worden.

Hebben jullie deze films al gezien of zit er nog een film tussen die je niet kent en toch wel eens zou willen zien? Ook ben ik heel benieuwd wat is nou echt jouw favoriete film?

Veel Liefs,
Lies