woensdag 1 mei 2013

Preview : Catrice LE Hip Trip

Vanaf half Mei tot en met half Juni is er een nieuwe LE te verkrijgen van Catrice genaamd Hip Trip. In deze LE geeft Catrice je de perfect festivalstijl. De kleuren die je kan verwachten zijn denim blauw, flamingoroze en vervaagd groen die afgewisseld worden met nude tinten. Kijken jullie mee naar deze nieuwe LE? Lees dan snel verder.......

Eye Shadow Palette
Een mooi oogschaduw palette met een zachte structuur. Er zitten zowel shimmer als matte oogschaduwen in dit pallette en de duo applicator geeft je gegarandeerd een perfecte, professionele look.

C01 Haunting Melody

Prijs : € 4,99

Sheer Lip Colour
De Sheer Lip Colour heeft een hoog gepigmenteerde, transparante geltextuur die heel licht aan zal voelen op je lippen en je lippen een glossy look zal geven. De kleuren ben ik zelf wel heel benieuwd naar, want koraal kleurtjes trekken mij toch altijd wel heel erg. 

C01 The Salmon Dance
C02 Wheels on Fire
C03 Nude & Rude

Prijs : € 3,99 per stuk

Hydrating Bronzing Powder
Eeen hydraterende bronzing poeder die zorgt voor een natuurlijke tint. Deze zal in 1 kleur verkrijgbaar zijn, maar ik ben er wel heel benieuwd naar en vooral doordat het je huid zal hydrateren. Iets wat mij wel heel fijn lijkt met mijn nogal droge huid.

Prijs : € 4,59   

Satin Blush
Deze blush is makkelijk aan te brengen met gewoon je vingertoppen totdat deze helemaal versmelt met je huid. Ook is deze blush makkelijk op te bouwen in laagjes waardoor je zowel een subtiele tint als een krachtige tint kan creĆ«ren. 

C01 Light My Fire

Prijs :  € 3,99

Ultimate Nail Lacquer
Een LE zonder nagellak kan natuurlijk niet, dus ook deze bevat weer 5 mooie kleuren denim blauw, mintgroen, nude, zalm en flamingo. Ze beloven een ultieme dekking te hebben en ook langhoudend te zijn.

C01 Blue Highway
C02 Green Days
C03 The Salmon Dance
C04 Wheels On Fire
C05 Nude & Rude

Prijs : € 2,99

Passport Cover
Nu ben ik zelf nog nooit op vakantie geweest en een paspoort heb ik niet, maar toch vind ik dit een erg leuke accessoires Een knalroze paspoort hoesje die je door de kleur ook niet snel kwijt zal raken. Al zou je hem natuurlijk ook voor anderen belangrijke papieren kunnen gebruiken.

Prijs : € 4,99

Al met al vind ik dit wel een leuke LE van Catrice. Zelf wil ik sowieso eens gaan kijken naar de hydraterende bronzing powder, want deze maakt mij toch heel nieuwsgierig.

Heb jij al iets in deze LE gezien wat jou nieuwsgierig maakt?

Veel Liefs,
Lies