vrijdag 31 mei 2013

Tag : And that's who i am #1

De thats who i am tag kom ik steeds vaker tegen en ik vind hem echt heel leuk om te zien. Ik ben er daarom zelf ook even voor gaan zitten om zelf deze tag te doen. Er waren zoveel teksten die op mij van toepassing waren dat het erg moeilijk was om er een aantal uit te zoeken. Ik zal deze tag daarom in twee delen plaatsen en vandaag kunnen jullie het eerste deel alvast bekijken. Kijk snel verder.......


Het waren er een hele hoop, maar ik hoop dat jullie het toch leuk vonden om te zien. Het tweede deel zal ook heel snel online komen. Ik kan me voorstellen dat er misschien een tekst tussen staat die vragen oproept. Als dat zo is dan zou ik het heel leuk vinden als je dat in de comments zet. Ik zal het dan ook zo goed mogelijk proberen te beantwoorden wat voor toepassing die tekst op mij heeft.

Veel Liefs,
Lies

bron foto's

P.S. Voor diegene die mij niet volgen op Twitter of Facebook zet ik het ook nog even hier neer. Het kan voorkomen dat er niet om de dag een artikel wordt geplaatst zoals gisteren. Dit zal van korte duur zijn. Ik heb namelijk in een week tijd 3 overlijdensberichten gehad en een aantal behoorlijke spanningen. Dat is mij even teveel geworden in zo'n korte tijd. Zodra ik mij een dag goed voel zal er uiteraard wel een artikel online komen. Ik hoop op jullie begrip.