dinsdag 25 juni 2013

Essence TE Ticket to Paradise glossy lipliners

De Ticket to Paradise van Essence was toch wel 1 van de TE's waar ik het meeste naar uitkeek. De kleuren zijn gewoon zo lekker zomers en vrolijk. Ik besloot meerdere producten ervan aan te schaffen en zo ook de glossy lipliners in een oranje en roze kleur. Vandaag heb ik daarvan swatches voor jullie. Kijken jullie mee? Lees dan snel verder.......

Er zijn in totaal maar 2 kleuren lipliners in deze TE en die hebben de volgende namen :

01 Sun Said Red
02 My Treasure Island

De Lipliners geven een licht glossy effect waarvan ik vooral het gevoel erg fijn vind. Het voelt namelijk heel licht naar een lipbalsem als je hem aan hebt gebracht en dit blijft ook enige tijd zo aanvoelen. Alleen het glossy effect op de lippen vind ik net iets minder. Ze lijken dan toch meer mat. 

Swatches :
Hier zie je boven eerst de kleur 01 Sun Said Red en onder 02 My Treasure Island. Op de swatches vind ik ze er best wel goed uitzien en zie je ook een beetje het glossy effect.

01 Sun Said Red
01 Sun Said Red is een hele warme kleur oranje. Op de eerste foto heb ik alleen het potlood aangebracht over de hele lippen en op de tweede foto heb ik hier een transparante oranje lipgloss overheen gebracht die het net iets meer oranje maakte. Op de laatste full face foto is de kleur iets lichter als dat je hem in het echt op je lippen zal zien.


02 My Treasure Island
02 My Treasure Island is een mooie felroze kleur. Ook hier heb ik op de eerste foto alleen het lippotlood volledig aangebracht op mijn lippen en op de tweede met een licht transparante roze lipgloss eroverheen. Ook hier is op de full face foto helaas de kleur wat lichter dan dat die in het echt eruit ziet.

Ik ben zelf wel heel tevreden over deze 2 glossy lipliners. De kleuren zijn erg mooi en ze voelen fijn aan op de lippen. Je kan ze op de lippen gebruiken als een lipliner of om je lippen helemaal mee in te kleuren. Als je ze helemaal inkleurt geven ze voor mijn gevoel best wel een kleurtje aan je lippen die subtiel te zien is, maar persoonlijk vind ik ze nog iets mooier als je er daarna een lipgloss over aanbrengt. Deze zitten ook in de TE zelf voor €1,99, maar ik heb 2 glossjes van mezelf gebruikt die er heel erg op lijken. 

Prijs van de lippotloden : €1,39 per stuk.

Wat vinden jullie van deze lipliners?

Veel Liefs,
Lies