woensdag 2 oktober 2013

Preview : Catrice LE Thrilling me softly

Vanaf eind deze maand kunnen we weer een nieuwe LE van Catrice in de winkels vinden genaamd Thrilling me softly. Op de catwalk zal je steeds vaker kant en leer tegenkomen en dit is precies wat Catrice ook wil terug laten komen in deze LE. De kleur zwart zal de overhand hebben, maar daarnaast zal je ook de kleuren rood, roze, paars en nude tinten tegenkomen. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder.......

Lace Patch Eyeliners

Eyeliner patcher die een kanten look hebben. Ze zijn zelfklevend en er zit zowel een patch in voor de boven- als onderkant van het oog. 

C01 Deep Black

Prijs : €2,99 per setje


Absolute Eye Colour Trio
Ook bevat deze LE twee hele mooie oogschaduw trio's waarbij de kleuren perfect op elkaar afgestemd zijn zodat je er een mooie, complete oogschaduw look mee kan creëren. De paletten bevaten zowel matte als glanzende kleuren.

C01 Soft Thrill 
C02 Gentle Thrill

Prijs : €3,89 per stuk


Cat Eyes Eyeliner Pen
Vind je de Cat-eye look mooi? Dan is dit een hele handige eyeliner. Hiermee kan je namelijk een cat-eye look mee creëren. De pen bevat een extra brede, vilten punt in een diepzwarte kleur.

C01 Deep Black

Prijs : €3,59


Better Than False Lashes Mascara UB
Een mascara voor ultrazwarte wimpers. Daarnaast zorgt deze mascara ook voor volume, ultieme lengte en laat je wimpers mooi krullen. Deze mascara is overigens niet alleen verkrijgbaar in deze LE, want deze zit ook gewoon in het standaard assortiment van Catrice.

C01 Ultra Black

Prijs : €4,59


Wet Shine Stain Lip Lacquer
De Wet Shine Stain Lip Lacquer voelen zo licht aan als een lipgloss, maar hebben de kleurintensiteit en glans van een lipstick. Na één laag zullen je lippen ook al voorzien zijn van heel veel kleur en het blijft ook nog eens lang zitten.

C01 Innocent 
C02 Thrilling 
C03 Fatal

Prijs : €3,99 per stuk


Smooth Blush Stick
Twee blush sticks in de kleuren rood en roze. Ze zijn superzacht van structuur en eenvoudig aan te brengen. De kleuren zijn ook goed op te bouwen waardoor ze nog intenser zullen worden.

C01 Feverish
C02 Daredevil

Prijs : €4,59 per stuk


Ultimate Nail Lacquer

Natuurlijk mogen de nagellakjes ook niet ontbreken en ook dit keer zijn het weer vijf hele mooie kleuren die er verkrijgbaar zullen zijn. Ze bevatten ook een kanten design op de dop wat ik erg leuk vind. 

C01 Discreet 
C02 Suspect 
C03 Occult 
C04 Allure
C05 Daredevil 

Prijs : €2,99 per stuk

Zelf vind ik er wel erg leuke producten tussen zitten. Vooral de oogschaduw trio's en het lakje C04 Allure vind ik er erg mooi uitzien.

Deze LE van Catrice is verkrijgbaar vanaf eind oktober t/m november. 

Zit er ook iets tussen wat jij wel heel erg mooi vindt?

Veel Liefs,
Lies

Mochten jullie nog graag iets over mij of mijn blog willen weten, dan kan je nog snel je vraag achterlaten in mijn Ask me anything! artikel, want eind deze week zal ik alle vragen gaan beantwoorden.