dinsdag 30 september 2014

My week in pictures - Week 39

Een dagje later als normaal, maar vandaag is het tijd voor een My week in pictures van week 39. Het was vooral een heel erg heftig weekje, maar ook weekje waarin in één van mijn angsten aanpakte. Daarnaast ontdekte ik ook iets heel erg lekkers te eten en was ik zoals altijd weer creatief bezig. Kijken jullie mee naar mijn week 39? Lees dan snel verder.......

In plaats van iets haken besloot ik maar een paar mandala's te gaan kleuren waarvan er hier één te zien is. Ik blijf het ook nog steeds een erg fijne manier vinden om even te ontspannen.

Deze week zette ik ook de stap om eens alleen op pad te gaan en mijn straatvrees aan te pakken. Zonder doel ergens heengaan leek mij alleen niks, dus ik besloot gelijk maar mijn tweede doel mee te pakken en dat was een boodschap doen.

Ik bestelde een aantal boeken bij bol.com en deze hebben jullie al kunnen zien in de shoplog die zondag online is gekomen. Het waren vooral creatieve boeken, dus ik kan weer lekker een tijdje vooruit met creatief bezig zijn.

Dit is echt zo lekker! Een tijdje geleden raadde een vriend van ons, ons al aan om eens de Shanghai Noodles van de Aldi te proberen. Toen we een dagje weinig zin hadden om te koken besloten we dit toch maar eens te proberen en het is zeker een aanrader. Edit : Inmiddels ben ik erachter gekomen dat ik de naam fout heb, want het heet Singapore Noodles haha. 

Na mijn eerste keer boodschappen doen moest ik toch wel in een sneltempo zorgen dat ik het nog twee keer alleen zou durven. Vorige week had me ma namelijk ineens ontzettende buikpijn en ze is toen ook bij de huisartsenpost beland. Er moest toen toch iemand de boodschappen in huis halen.

Ik vond het toch wel heel erg stoer van mezelf dat ik drie keer over boodschappen heb durven doen. Ik besloot daarom mezelf te verwennen met een zakje kruidnoten. 

Even ontspannen op de bank tv kijken met mijn badjas aan en Floris op schoot. Niet alleen ik ben gek op mijn badjas, maar Floris wil er ook continu op liggen. 

Als laatste nog drie aankopen die ik deed bij Kruidvat. Ik kocht een Coca-Cola Cherry Lip Smacker en ik zag een setje van de nieuwste mascara van Essence met een gratis eyeliner pen erbij. Dit setje is overigens nog steeds te koop en samen kosten ze maar €3,39. Ik heb alleen nog nooit eyeliner gebruikt, dus dat gaat nog wat worden haha.

Dit was alweer mijn week en toch wel een behoorlijk heftige week dat mijn moeder naar de huisartsenpost moest. Vooral ook omdat ze al gelijk over nierstenen, galstenen, een ziekenhuisopname en bloed in de urine begonnen. Gelukkig mocht ze wel gewoon naar huis en vandaag (voor jullie gisteren) heeft ze eindelijk meer duidelijkheid gehad van de huisarts. De enorme buikpijn bleek een behoorlijke pijnaanval te zijn geweest die werd veroorzaakt door haar spastische darm. Iets wat ze al jaren heeft, maar zo'n erge aanval had ze nog niet eerder gehad. Het bloed in de urine maakten wij ons ook zorgen om, maar dit bleek een blaasontsteking te zijn. Het is allemaal nog niet prettig, maar we zijn wel blij dat het niet iets heel ernstigs was.

Deze week gaan we het beide nog even lekker rustig aandoen en probeer ik zoveel mogelijk uit handen te nemen van mijn moeder. Ik probeer wel gewoon artikelen te plaatsen, maar mocht het eens een dagje niet lukken, dan weten jullie hoe het komt. 

Hoe gaat het met jullie?

Veel Liefs,
Lies