dinsdag 10 februari 2015

Random Favorites - Januari

Al een aantal maanden had ik geen Random Favorites artikel meer geplaatst. Zo in het nieuwe jaar wil ik dit item wel weer elke maand terug laten komen. Al zal het de komende maanden wel iets vroeger in de maand geplaatst worden, want deze keer komt het wel erg laat online. Vandaag laat ik jullie in ieder geval al mijn favorieten van de maand januari zien.

Andrélon Keratine Repair haarmasker
Helaas zie ik nergens meer mijn favoriete Andrélon haarmasker en dat is die uit de Haar&Hoofdhuid lijn. Ik besloot daarom deze maar mee te nemen die ik al een hele tijd geleden eens gebruikt heb. Ik vind het zelf een heerlijk haarmasker. Na gebruik glanst mijn haar heel mooi en voelt het ook erg gevoed aan. 

Douwe Egberts siroop voor in de koffie
Een tijdje geleden zag mijn moeder deze bij de AH staan en we waren er gelijk beide heel erg benieuwd naar. Ik nam daarom de karamel en hazelnoot smaak mee en ik vind het allebei zeker aanraders. Er zijn trouwens nog twee andere smaken te koop namelijk amandel en kaneel.

The Body Shop - Passion Fruit shower gel
Niet helemaal typisch een geur voor in de winter, maar hij ruikt gewoon zo lekker. Als ik deze douchegel gebruik ruikt gelijk de hele douche naar passievrucht. 

Air Wick Multi Color geurkaars
Deze geurkaars kreeg ik van mijn moeder voor Kerst. De geur is zo lekker, want als ik hem aansteek ruikt na een tijdje mijn hele slaapkamer naar appel en kaneel. Ook het effect van de gekleurde ledlamp erin vind ik heel mooi en sfeervol. 

Essence lipstick 53 All About Cupcake
Een tijdje geleden vond ik deze kleur lipstick eigenlijk helemaal niet mooi staan bij mezelf. De afgelopen maand besloot ik hem toch weer een te gebruiken en met succes. Ik heb hem namelijk elke gedragen dat ik make-up opdeed. Ik snap nu ook niet meer waarom ik hem niet mooi vond staan bij mezelf.

Gabriela Sabatini & Gréen eau de toilette/parfum
Dit zijn de geuren die ik het meeste heb gedragen de afgelopen maand. Gabriela Sabatini is een hele warme geur met musk accenten erin. Gréen is een wat zoetere en frissere geur. Dit is dan ook een dupe van DKNY Be Delicious.

Kinder Surprise eieren
Zo slecht, maar ook veel te lekker! De afgelopen maand heb ik veel te veel van deze eieren gegeten en ondertussen zit ook met een kleine verzameling aan verrassingen haha.

Kruidvat Intensive Care lippenconditioner
Met het koude weer buiten kunnen mijn lippen wel wat extra verzorging gebruiken, Deze lippenconditioner is daar dan ook perfect voor. Hij lijkt een beetje op de Blistex lippenbalsem, want hij heeft een lekkere mintgeur en voelt ook verkoelend aan op de lippen. Twee jaar geleden schreef ik al een review erover en na al die tijd gebruik ik hem nog steeds. Mocht je benieuwd zijn naar deze review, dan kan je die op de volgende link vinden : Kruidvat Lippenconditioner Intensive Care. Het is alleen wel een review van mijn beginperiode met het bloggen, dus verwacht er niet al teveel van haha.

Spotgaai - Suzanne Collins
Mijn laatste favoriet van januari is het boek Spotgaai oftewel het laatste deel van De Hongerspelen. Ik vond het zelf een heel mooi boek. Al is sowieso de hele serie geweldig. Ik kan nu dan ook echt niet meer wachten tot het eerste deel van Spotgaai op DVD uit is. 

Dit waren alweer al mijn favorieten van de maand januari en ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Nu ga ik weer een aantal mooie en fijne favorieten proberen te ontdekken voor februari. Zoals ik in de intro vertelde zal die wat vroeger in de maand online komen. Deze van januari is namelijk wel erg laat online gekomen. Oeps! haha

Wat was jouw ultieme favoriet van januari?

Veel Liefs,
Lies