dinsdag 26 juni 2012

Essence Sun club - Oil control paper

Ik heb zelf heel snel last van glimmende plekken op mijn gezicht. Daardoor was ik heel nieuwschierig naar wat de Sun club oil control paper van Essence voor mij zou kunnen doen. Ik heb ze vorige week meegenomen bij de Kruidvat om ze te testen en vandaag heb ik er een review van voor jullie.


Wat zegt Essence zelf over dit product :

Stop het vervelende T-Zone probleem! het speciale matterende papier absorbeert overtollig talg en verwijdert glans. in een oogwenk is je teint weer perfect gematteerd en ben je klaar om uit te gaan.

Dit leek me dus zeker de moeite waard om het eens uit te proberen. Ik heb ze eerst op mijn neus uitgetest, omdat die toch het meeste vet  is bij mij en ben daarna de rest van het gezicht gaan doen. Ik moet zeggen ze doen zeker wel hun werk. Helaas heb ik geen voor en na foto van hoe mijn gezicht eruit zag. Dit heb ik wel geprobeerd, maar op de foto's was totaal het verschil niet zien. Ik kan jullie alleen wel zeggen dat deze papiertje zeker een matterend effect op je gezicht hebben. 
Zo ziet het doekje eruit als je hem uit de verpakking haalt. Het is een heel dun, droog papiertje en ze ruiken ook nergens naar. Het lijkt dus een heel normaal papiertje. Ik zeg ook eerlijk toen ik hem zag had ik echt even het idee van moet dit de vette zones matteren op mijn huid. Totdat ik hem eerst op mijn neus uitprobeerde. Het gebruiken is vrij makkelijk. Je  drukt het doekje op de plek die je wilt matteren, dan wacht je even en haal je hem er weer af.
Toen ik hem van neus afhaalde zag die er al zo uit. Dit was voor mij een teken dat die dus wel degelijk het vet van je huid haalt en je gezicht zal matteren.
En toen ik toch bezig was had ik de smaak te pakken en heb ik maar gelijk mijn hele gezicht gedaan. Ik heb het dus niet alleen bij de T-zone gehouden haha. Zoals je ziet is het hele papiertje gaan verkleuren en heeft het toch allemaal vet opgenomen. Erna glimde mijn huid veel minder en vind het daarom een zeer goed product.
De papiertjes vind ik zelf zeker de moeite waard om ze zelf eens te proberen als je snel last hebt van en vette T-zone. Het enige minpuntje is dat ze je gezicht niet de hele dag gematteerd houden. De verpakking zelf is wel heel erg handig. Je schuift het aan de zijkant eruit en je kan gelijk een papiertje kan pakken. Ze komen er ook netjes per stuk uit, dus het is niet dat je ineen een heleboel papiertjes in de hand hebt die je weer moe proberen terug te stoppen.

De papiertjes zitten in een doosje van 50 stuks en de prijs is €1,99

Veel Liefs,
Lies