zaterdag 23 juni 2012

TAG : Mijn alfabet

Ik volg zelf al een hele tijd verschillende blogs en daar zie ik vaak hele leuke tags voorbij komen. Zelf hou ik ook heel erg van vragenlijstje invullen, dus ik besloot weer eens wat tags op te zoeken om ze zelf in te vullen. Vanaf nu zal er regelmatig een tag voorbij komen. Dit zullen alleen niet altijd de nieuwste tags zijn, want zoals jullie weten ben ik nog niet zo heel erg lang bezig met mijn blog. Ik zoek dus regelmatig een oudere tag op die ik heel leuk vind en waarmee jullie mij toch weer iets beter leren kennen. Vandaag de eerste en dat is de Tag : Mijn alfabet.


Age : Ik ben op dit moment 25 jaar. Niet dat dat snel zal veranderen, want volgend jaar op 12 Januari word ik pas 26.
Best Friend : Ik denk dat ik dan toch mijn Moeder als beste vriendin moet zeggen. Ik doe eigenlijk alles met haar en dat is ook altijd erg leuk. We hebben ook een hele goede band samen. Voor de rest heb ik niet echt vrienden. Dit gaat misschien zielig klinken, maar ik ben door de jaren heen toch een beetje alle vrienden en vriendinnen verloren. Vaak was dat gewoon omdat het contact verwaterde, maar ook dat er dingen zijn voorgevallen waardoor ik het contact verbrak, omdat het dingen waren die vrienden niet zouden doen zeg maar.
Chore you hate : Dingen als dweilen en afwassen enzo vind ik niet zo heel erg leuk om te doen. Niet om de klus zelf, maar ik vind het idee altijd zo vies. Het idee dat je met je handen in het vuil van de vloer zit en de etensresten.

Dreamhouse : Mijn droomhuis is eigenlijk niet een heel erg groot huis. Ik toch meer van kleine, knusse huisjes. Ondanks dat ik van een klein huisje hou zou ik toch wel een grote tuin willen hebben en dan vooral een tuin met een zwembad. Ik hou namelijk heel erg van zwemmen, dus als je dat thuis kan doen is dat helemaal mooi. Mijn droominrichting zou vooral sfeervol zijn. Met zachte en warmte kleurtjes, geurkaarsjes, edelstenen enz...

Essential start of the day : Ik moet zeggen dat ik altijd net wat te laat wakker word. Daardoor is bij mij de ochtend toch redelijk wat stressen wat helemaal niet goed is haha. Het is dus even snel aankleden, uiterlijk doen, eten en drinken en dan alweer aan het werk. Mijn ontspanningsmomentje komt pas na het werken. Ik werk namelijk gebroken uren verdeeld over de dag. Na 2 uurtjes werken 's ochtends zit ik dan weer even een paar uurtjes thuis en dan ga ik altijd rustig zitten om een bakje koffie te drinken.
Favorite Colour : Ik heb eigenlijk niet echt een lievelingskleur. Ik heb mijn momenten dat ik bijv blauw mooi vind, maar 3 weken later kan dat ook alweer paars of roze zijn. Dat is dus heel erg wisselend bij mij.
Gold or Silver : Als ik echt moet kiezen ga ik voor zilver. Ik vind goud ook wel heel erg mooi, maar zilver trekt mij toch vaak net iets meer in sieraden bijvoorbeeld.
Height : Ik ben niet zo heel erg groot, want ik ben 1.60
Instruments I play : Ik bespeel eigenlijk geen enkel instrument. Toen ik in groep 6 zat had ik wel blokfluitles en dat heb ik altijd erg leuk gevonden. Ik denk alleen niet dat ik het nu nog zou kunnen, want al die noten lezen lukt mij nu niet meer haha.
Job title : Echt een job title zou ik niet weten voor mijn baan, maar ik werk nu 6 jaar als begeleidster op het leerlingenvervoer voor speciaal onderwijs. 
Kids : Kinderen zou ik ooit wel willen denk ik. Ik ben nu dan 25, maar ik zeg eerlijk dat mijn gevoel nog steeds zegt dat ik er nu nog niet aan toe ben. Ik hou nog enorm van de vrijheid en wil nog graag de dingen doen waarvan ik altijd gedroomd heb. Dus het is wel ooit kinderen willen, maar voorlopig nog niet.
Life is incompleet without : Mensen die om je geven en waar je veel lol mee kunt maken, Liefde, Gezelligheid en als je jezelf niet bent.
Music that you always listen to : Ik luister eigenlijk van elk genre muziek wel heel veel. Alleen als ik uitga van wat ik als kleine meid al luisterde en nu nog steeds luister dan kom ik toch wel op de muziek van Marco Borsato, Boyzone en Ronan Keating. Van Marco Borsato ben ik al zeker vanaf mijn 4e fan en Boyzone/Ronan Keating is nu toch ook alweer zo'n 14 jaar denk ik dat ik daar fan van ben.
Nickname : Ik heb door de jaren heen echt heel veel verschillende nicknames gehad. Die ga ik hier niet allemaal neerzetten haha. Ik hou het dus maar gewoon om mijn eigen naam Lies.
Overnight hospital stays : Op mijn 14e zijn mijn amandelen en neuspoliepen eruit gehaald. Omdat ik al iets ouder was moest ik toen een nachtje blijven. Dit was voor mij echt een ramp, want ik heb altijd erge heimwee gehad. Daar ben ik nu nog steeds niet helemaal vanaf. Het liefste slaap ik dus gewoon elke nacht in mijn eigen bed.
Phobias or fears : Pff heb je even? haha. Ik heb namelijk erg veel angsten. De eerste die mij te binnen schieten zijn paniekaanvallen, straatvrees, slik en stik angst en ziektevrees. Ook heb ik de angst dat er iets ergs gebeurt met de mensen die mij dierbaar zijn of dat ze misschien overlijden. Denk dat dat valt onder de angst voor de dood. Voor de rest ben ik ook altijd al bang geweest voor spinnen.
Quote from a movie : Hier zou ik echt geen antwoord op weten. Ik kijk wel heel erg veel films, maar zou echt geen favoriete quote weten uit 1 van de films die ik gezien heb.
Reason to smile : Eigenlijk brengen de kleinste dingen al een lach op mijn gezicht. Iemand die gewoon spontaan hoi zegt of een praatje met je aangaat zonder dat je ze kent, een lief diertje die je ergens buiten tegenkomt, mooi weer dat de zon lekker schijnt, een bekende die spontaan langskomt. Al die kleine dingen brengen bij mij al een lach op mijn gezicht. 
Siblings : Ik heb zelf geen broers of zussen, maar wij hebben wel jarenlang jongens opgevangen uit 2 internaten die ik dan ook wel een beetje als broertjes en broers van mij zag.
Time you wake up : Ik hoor eigenlijk om 6 uur al naast mijn bed te staan, maar vaak word dat toch wel een uur of half 7 en dan moet ik om 7 uur al beginnen met werken. In de weekenden heb ik geen vaste tijd dat ik wakker word. Dan word ik gewoon wakker wanneer ik wakker word haha.
Underwear : Dat wordt ineens wel erg persoonlijk haha. Ik hou eigenlijk gewoon van een hele normale slip in allerlei kleuren of met een lief patroontje of een afbeelding erop.
Very important date this year : Ik heb niet echt een belangrijke datum dit jaar. Het enige wat ik heel erg belangrijk vind zijn toch de datums van de verjaardagen van mensen die mij dierbaar zijn. Dat zijn dan mijn Moeder, Oma en mijn jongste Oom.
Worst Habit : Mijn slechte gewoonte is denk ik toch wel dat ik vaak velletjes rond mijn nagels wegbijt of ze er af trek. Ook heb ik altijd een ochtendhumeur zou dat ook onder een slechte gewoonte kunnen vallen?
X-ray’s you’ve had done: De enige keren dat ik foto's heb moeten laten maken was bij de orthodontist en de tandarts. Voor de rest gelukkig nog nooit voor ergere dingen. Ik hoop ook niet dat dat ooit zal gebeuren.
Yummy food you make : Ik kan me redelijk goed redden in de keuken, maar wat toch wel echt mijn favoriet is bakken. Zoals taarten, cake, boterkoeken enzo. Mijn appelflappen vallen ook altijd heel erg in de smaak, dus ik denk dat dat toch wel mijn meest yummy food is wat ik maak. Helaas kan ik nu even niks meer bakken. Onze oven werkt namelijk niet goed meer.
Zoo animal : Ik vind alle katachtige dieren wel heel erg mooi om te zien en stokstaartjes zijn toch ook wel 1 van mijn favorieten. Ik heb toendertijd ook allemaal stokstaartjes knuffels gekocht en wou het liefste van iedereen plaatjes hebben van stokstaartjes. Ik had er ook graag ooit 1 vast willen houden en lekker knuffelen, maar ik denk niet dat ik er dan ongeschonden vandaan zal komen haha.

Dit was mijn alfabet en hoop dat jullie dit leuk vonden, want op deze manier leren jullie mij toch weer een beetje meer kennen.

Mocht je deze tag willen kopieren ga dan gerust je gang.

Veel Liefs,
Lies