woensdag 6 juni 2012

Catrice lipgloss - Little red dress & lipstick - Bloody red

Vandaag heb ik een review en swatch voor jullie van 2 Catrice lipproducten. Dit is de lipgloss 060 Little Red Dress en de lipstick C03 Bloody Red. De lippenstift komt nog uit de revoltaire lijn van Catrice. Deze vond ik in de afprijsbak van de Kruidvat. Beide zijn het rode kleuren. Zelf heb ik eigenlijk nooit zoveel rood op gehad. Dit komt denk ik doordat ik het nooit echt durfde om deze kleuren te dragen. Daar komt nu dus verandering in met deze Lipgloss en Lipstick.
Ik begin met de Lipstick C03 Bloody red :
Ik vind dit een hele mooie kleur en het bevat ook heel veel pigment. Mocht het net iets te rood voor je zijn zou je er altijd voor kunnen kiezen om hem tippend met je vinger op je lippen aan te brengen. Hierdoor word de kleur wat zachter. Ik ben blij dat ik toch weer even in de afprijsbak van de Kruidvat heb gekeken, want dit kleurtje had ik de vorige keer niet meegenomen toen ik de Revoltaire nagellak kocht.
Over deze kleur ben ik ook tevreden. Ik vind hem alleen toch iets meer naar het roze neigen dan dat het echt rood is. Ook deze kleur bevat veel pigment. Ik hou heel erg van veel pigment in de lipproducten. Dit komt doordat ik nogal veel pigment in mijn lippen heb waardoor de lichtere kleuren amper of helemaal niet te zien.
Ik ben zeer tevreden over beide kleurtje. Ze zijn ook makkelijk aan te brengen en dat het veel pigment heeft is ook heel erg fijn. De kleuren vind ik op zich ook wel mooi staan bij mezelf, dus ik denk dat ik in vervolg toch ook naar deze kleuren moet kijken.

Prijs :
Lipgloss : €3,79
Lipstick : €2,50 in de afprijsbak

Tot de volgende blog !!

Veel Liefs,
Lies