maandag 9 juli 2012

My life in pictures

Vandaag heb ik een nieuw item voor jullie. Dat heet My life in pictures. De afgelopen 2 weken heb ik hier en daar wat foto's gemaakt voor dit artikel. Nu heb ik niet bepaald een spannend leven ofzo, dus ook de foto's zullen niet zo erg spannend zijn haha. Ik vind het alleen wel leuk om ze met jullie te delen en ik hoop dat jullie het ook leuk vinden.


Deze foto is al voorbij gekomen op mijn blog, want dit was natuurlijk de foto van de cadeaus die ik had gekocht voor mijn ma haar verjaardag. Dat weekend erna hebben we het alleen met mijn Oom samen geviert. Helaas kwam die avond verder niemand, maar het was wel heel erg gezellig hoor met mijn Oom.

Even mijn ratten aan het storen geweest in hun slaap om een foto te kunnen maken. De afgelopen 2 weken hebben ze het ook erg leuk gevonden om mij telkens wakker te houden door van alles te gaan uitspoken, dus het was even payback time haha. Ik heb in totaal 4 ratten, maar hier zijn er maar 2 te zien.
Even aan het grabbelen geweest in de afprijsbak van de Kruidvat. Ik zag er best wel leuke spullen tussen zitten. Ik was namelijk eens bij een andere Kruidvat en ik moet zeggen dat de producten er hier heel netjes uitzagen. Geen gedoe dat er mensen al aan de producten gezeten hadden, maar gewoon nog nieuwe producten die er in lagen. Dit komt denk ik doordat het in een mand op de toonbank zit.
Eigenlijk zo simpel, maar ik vind het erg lekker. Het is gewoon een pot Chicken tonight in de smaak ajam pangang.
Ik ben gek op spelletjes en die op Facebook vind ik ook erg leuk om te doen. Momenteel ben ik helemaal verslaafd aan het spel Song Pop. Hier speel ik tegen me ma. De vorige rond heeft zij gewonnen, dus ben benieuwd wie er nu gaat winnen tot nu toe nog een gelijkspel. Wil je eens tegen mij spelen? Leuk! Voeg me dan toe onder de naam : Lies1987
Ik had al meerdere horen zeggen dat dit zo'n lekkere reep moest zijn. Toen ik hem bij de Kruidvat zag liggen moest ik hem gewoon proberen. Nu moet ik zeggen dat die wel lekker is, maar dat ik hem ook weer niet zo heel erg bijzonder vond. Zal dus geen reep zijn die ik regelmatig zal kopen haha.
Wat doe je als je zin hebt in een milkshake, maar je die van de cafetaria net even iets te duur vind. Precies!! Je gaat er gewoon zelf 1 maken!!
Bij de Zeeman hebben ze weer een opruimings periode en dan moet ik altijd even kijken of er iets leuks tussen zit. Deze 3 shirtjes heb ik daar gevonden en waren 3 euro per stuk, dus geen geld vind ik.
Ik had ook eens zin om een nieuw tijdschrift uit te proberen. Dit is de Fashionista geworden. Ik denk dat ik hier binnenkort nog even een artikel over ga maken en ga vertellen wat ik van dit tijdschrift vind.
Net voordat de vakantie begon zagen we jonge een stuk of 3 jonge hertjes. Die moest ik natuurlijk even op de foto zetten. Alleen zij vonden dat dat niet hoefde, want echt dichtbij heb ik ze niet kunnen fotograveren haha. Op de bovenste foto staan er ook 2 alleen zie je daar alleen de koppies van boven het hooi uitkomen. Dus even goed kijken wil je ze zien haha.
En dan hier mijn lievelingseten. Een bord zuurkool met spekjes en een speklap. Al vind ik een saucijsje er ook wel heel erg lekker bij. Het is ook niet echt het seizoen ervoor, maar ik lust het wel het hele jaar door en je kan me er zelfs voor wakker maken.
Wat krijg je als je Lies de Kruidvat in laat lopen als er een paar hele mooie aanbiedingen zijn?Dan krijg je een Lies die met weer veel te veel dingetjes thuiskomt haha. Dit heb ik vandaag gekocht, dus daar komt nog een shoplog van deze week.
En dan nog een hele charmante foto van mij. Na het boodschappen doen en bij de Kruidvat geweest te zijn kwamen me ma en ik als 2 verzopen katjes thuis. We hebben op de terugweg namelijk een behoorlijke plensbui over ons heen gekregen. Dat het tot op de terugweg juist heel mooi weer was is wel te zien aan de zonnebril die ik nog op mijn hoofd heb haha.

Dit was mijn Life in pictures. Ik hoop dat jullie leuk vonden en ik probeer dit toch wel regelmatig op mijn blog terug te laten komen.

Veel Liefs,
Lies