dinsdag 24 juli 2012

Shoplog : Dirx, Bart Smit, Action & Kruidvat

Vandaag ben ik weer eens lekker wezen shoppen met mijn Mams samen. Om eerlijk te zijn had ik niet verwacht dat ik het echt zou trekken. Heb niet zo'n lekker periode qua angsten, dus even gaan shoppen was een behoorlijke opgave voor mij. Toch wou ik wel graag gaan, want dit was al weken afgesproken. Gelukkig is het redelijk goed gegaan en heb ik toch weer iets teveel spulletjes gekocht die ik graag met jullie wil delen haha. Ik ben vandaag bij 2 Kruidvats geweest, Dirx Drogisterij, Bart Smit en de Action. Nieuwsgierig geworden wat ik daar  gekocht heb? Kijk dan snel verder.......

Action :
Bij de Action heb ik dit keer niet zo heel erg veel gekocht. Het roze oogschaduw palette van MAX wou ik al een tijdje, maar was er telkens niet. Deze keer was die er gelukkig wel. Daaronder een blikje Vaseline Lip Therapy waar ik wel erg benieuwd naar was. En links zijn 4 waaiers. Wat ik er precies mee ga doen weet ik nog niet, maar misschien dat ik ze aan de muur hang.

Prijzen :
MAX oogschaduw : €1,29
Vaseline lip theraphy : €0,69
Waaiers : €0,79
Deze Solar bloemen heb ik van mijn gekregen. Wij hadden een hele tijd geleden al zoiets gekocht bij de Aldi en we vonden ze beide zo leuk. Nu kwam mijn Moeder deze tegen bij de Action en ze zijn echt heel erg leuk. Ze werken op licht waardoor ze zullen gaan bewegen. Als ik het een keertje voor elkaar heb gekregen om ook filmpjes te kunnen maken zal ik ze zeker even voorbij laten komen om ze ook werkend te zien.

Kruidvat :
Bij de Kruidvat heb ik behoorlijk veel gekocht, want ik ben naar 2 Kruidvats geweest. Hier heb ik wat Essence producten gekocht waar ik wel nieuwsgierig naar was.

Prijzen:
Studio Nails 24/7 base coat : €1,79
Studio Nails XXL nail thickener : €1,79
Glossy Lipbalm : €0,99
Rosewood sticks : €1,49
De 4 bovenste lakjes uit de Catrice LE Coolibri had ik natuurlijk al, waar hier een Swatch van te vinden is Catrice LE Coolibri nagellak Alleen vertelde ik daar al dat ik de blauwe C01 Birds Flying High nog niet had. Vandaag zag ik hem toch weer staan en ik moest hem gewoon meenemen. Prijs €2.49.
Ook heb ik wat dingen van de Essence LE Ready for Boarding gekocht. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet allemaal vandaag heb gekocht, maar dat ik vandaag wel eindelijk alles had wat ik graag wou hebben uit deze LE. Ik heb namelijk een enorm gedoe gehad met de lakjes bij de Kruidvat waar ik eerder was geweest. Hier vertel ik nog wel wat over in mijn volgende Even Kletsen.

Prijzen :
Nagellak : €1,49
Lip & cheek creme : €2,49
Kajal Pencil : €1,49
Ook heb ik nog wat afgeprijsde dingetjes gekocht van Essence en Catrice.

Prijzen :
Essence Oogschaduw : €0,50 per stuk
Essence On top Lipgloss : €0,50 
Catrice Multi color blush L €2,00
Catrice oogschaduw palette Revoltaire : €2,50
Deze heb ik niet zelf gekocht, maar heb ik gekregen van mijn Moeder. Het is het make-up tasje van de Essence LE Ready for boarding. Ik vond hem al een tijdje erg leuk en dat mijn Moeder er mee aankwam vond ik heel erg lief.


Bart Smit:
Dat de Bart Smit make-up verkocht wist ik niet. Ik kwam eigenlijk nooit meer daar. Totdat ik op verschillende blogs het rechter oogschaduw palette langs zag komen. Ik heb er zelf daarom ook even een kijkje genomen en heb 2 palettes meegenomen. 

Prijzen : 
Technic Electric beauty : €2,99
The color workshop basic beauty : €5,50

Dirx Drogist :
Ook heb ik mezelf nog even verwent met dit Hello Kitty blikje. Ik was namelijk best trots op mezelf dat ik het shoppen zolang volhield. Vandaar dat het ook in een cadeauverpakking zit met hartelijk gefeliciteerd erop haha. In dit blik zit een parfum en douchegel van Hello Kitty. Ik vond het nog even zonde om hem uit te pakken, dus een foto van de inhoud volgt nog snel. Prijs : €9,99.

Dit waren alle producten die ik gekocht heb. Het zijn wel heel wat producten geweest, maar ben er wel erg blij mee. Reviews van een aantal producten zullen er zeker ook nog komen.

Veel Liefs,
Lies