vrijdag 17 augustus 2012

Catrice LE Cucuba

Van de week kwam ik de nieuwe LE Cucuba tegen van Catrice. Nu moet ik zeggen dat ik er zelf eerst niet heel enthiousiast over was toen ik het via internet zag. In de winkel veranderde dat, want er zaten toch wel hele leuk producten tussen zoals 3 lakjes die ik heb gekocht. Mijn moeder was alleen nog heel iets enthiousiaster over deze LE. De rest van de producten zijn dus van mijn moeder, die ik heb mogen gebruiken voor een artikel. Nieuwsgierig geworden naar deze LE? Kijk dan snel verder.......

Dit is C01 Sunny Side. Dit is een hele mooi gele kleur met glitters. Op de achterkant staat dat je 2 lagen moet aanbrengen, maar toen dekte die nog niet volledig. Ik heb hier dus 3 lagen aangebracht.
De kleur C02 reggaeton. Ik hou zelf meer van lichtere kleuren, maar dit kleurtje bruin vind ik best wel leuk. Deze bevat namelijk zilveren glitters. Ook hier staat op de achterkant dat je 2 lagen moet aanbrengen. Zelf vond ik dat best apart voor een donkerbruine kleur. Toch heb je die 2 laagjes wel echt nodig om het dekkend te krijgen.
De kleur C03 Salsa Cubana. Deze kleur vind ik heel erg mooi. Het is een koraal kleur die ik  wat creamy vind. Ik heb hier 2 lagen gebruikt.
De kleur C04 Havana Drum is een lichtbruin/camel kleurtje. Deze heb ik zelf nog niet gekocht, maar als ik hem nog tegenkom ga ik hem zeker meenemen. Ook deze vind ik weer wat creamy. Ik heb van deze kleur 2 lagen aangebracht.
De C05 Take it Mint is toch wel mijn favoriete kleur uit deze LE. Mintkleurtjes vind ik steeds mooier worden en zeker nadat ik deze kleur op mijn nagels heb gedaan. Ook bij deze kleur heb ik weer 2 lagen aangebracht en is creamy.
Van links naar rechts op de 1e foto en van boven naar beneden op de 2e foto zijn dit de Loose eye shadow kleuren :
C01 Sunny Side
C02 Reggaeton
C04 Havana Drum
Na het swatchen en foto's maken kwam ik erachter dat er nog een kleur in het tasje zat die ik was vergeten haha. Dit is de kleur C03 Salsa Cubana. 
Dit is de lipstick C01 Salsa Cubana. Een kleurtje waar ik nu achteraf wel spijt van heb dat ik het zelf niet heb gekocht. Het is een hele mooie koraal kleur met glitters erin.
Dit is de lipstick C02 Be all Smiles. Dit is een bruine kleur met glitters die ik wel heel erg mooi vind. Alleen vind ik dit soort kleuren nooit zo mooi staan bij mezelf. Bij mijn moeder staan deze kleuren juist heel erg mooi, dus een perfect kleurtje voor haar.

Dit waren de swatches van de Catrice LE Cucuba en ik moet zeggen dat ik het er allemaal veel leuker uit vind dan dat ik in eerst instatie had gedacht. Ik ga zeker zelf nog een paar producten aanschaffen uit deze LE.

Wat vinden jullie van de Catrice LE Cucuba?

Veel Liefs,
Lies