zondag 19 augustus 2012

Even Kletsen.......Warm weer en dag vakantie!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een update heb geschreven voor jullie. Daarom vandaag, op deze stikhete dag, besloot ik weer eens een stukje te typen. Vandaag is ook gelijk mijn laatste vakantiedag. Morgen beginnen hier namelijk de scholen weer en zal ik er ook weer een heel schooljaar tegenaan moeten gaan. Of ik dat erg vind? Eigenlijk niet. Tuurlijk is het wel jammer dat de vakantie voorbij is, maar na 6 weken vind ik het ook wel weer heerlijk om aan het werk te gaan en het vaste ritme terug te krijgen.

Mijn ritme is de laatste weken namelijk verschrikkelijk geweest. Laat naar bed toe gaan en dan ook automatisch veel later mijn bed uit zijn. En zoals ik in mijn vorige update al vertelde was ik bang dat het met mijn angststoornis ook niet helemaal lekker zou gaan als ik in een ander ritme zou zitten. Helaas is dit ook gebeurt.

Sommige zal het daarom ook opgevallen zijn dat ik de laatste tijd niet elke dag een artikel heb geplaatst. Zelf vind ik dat heel erg. Toen ik mijn blog begon had ik mij namelijk voorgenomen dat ik elke dag een artikel zou plaatsen. Op af en toe een uitzondering na natuurlijk. Door de terugval met mijn angststoornis heb ik dat niet kunnen opbrengen en hiervoor wil ik oprecht mijn excuus aanbieden. Ik hoop dat ik vanaf morgen mijn ritme weer zo snel mogelijk terug heb en ik jullie dan weer elke dag kan voorzien van een nieuw artikel.

Dan mijn vakantie die 6 weken lang is geweest. Wat ik in die periode heb gedaan? Eigenlijk vrij weinig haha. Het meeste wat ik heb gedaan is het shoppen met mijn moeder samen. Dit was elke keer erg gezellig ook al kozen we elke keer net de dagen uit dat het behoorlijk warm was buiten. Achteraf waren dat wel de beste dagen, want daardoor was het erg rustig in de stad en kon je rustig overal rondkijken. Dat is voor mij ideaal met mijn straatvrees. Voor de rest heb ik het meeste thuis gezeten in de vakantie en heb ik genoten van alle leuke films en series die op tv kwamen. Veel van de films had ik al gezien, maar als het een leuke film is dan maakt dat voor mij niet uit. 

Alleen dan gister en vandaag. Houden jullie het nog een beetje uit met die warmte? Ik ben zelf namelijk blij als het weer wat koeler gaat worden, want ik ben toch iemand die al begint te hijgen en puffen als de temperatuur boven de 24 graden komt. Toch red ik me wel redelijk met alle spullen die ik dicht bij me heb. Een flesje water die ik telkens vul, een kleine plantenspuit waarmee ik me af en toe even helemaal in spuit voor wat verkoeling, een handwaaier die ik kocht bij de Action en dan natuurlijk een vriezer vol met waterijsjes. Die vriezer staat niet bij me hoor. Zo gek ben ik ook weer niet dat ik de vriezer naar de woonkamer heb verplaatst haha.

Tot zover weer een update over wat mij bezig heeft gehouden de laatste weken. Ik ga nu nog even lekker relaxen en genieten van de rest van de avond.

Hebben jullie de laatste weken nog wat leuks gedaan? 

Veel Liefs,
Lies

Bron foto : www.weheartit.com