zondag 30 september 2012

Even Kletsen.......Herfst, Vullingen en Tegenvallers

Ik zit hier nu alweer met een dik vest en dikke sokken aan, want jongens wat is het ineens koud! De Herfst begint zich nu toch wel langzaam te laten zien. Al hebben we momenteel ook nog wel dagen dat het zonnetje nog komt kijken. Die dagen vlieg ik naar buiten om een paar zonnestraaltjes te voelen. Alleen bedenk ik me dan al snel en ren ik weer naar binnen, want het zonnetje kan helaas niet op tegen de kou. De bank is nu mijn grootste vriend. Filmpje of tv kijken, tijdschriften lezen of zoals nu lekker met mijn laptop op de bank kruipen om voor jullie een Even kletsen artikel te tikken. Hiermee krijgen jullie weer een kijkje in mijn leven. Wees alleen gewaarschuwd dat het weer erg persoonlijk gaat worden. Vind je dat niet erg? Lees dan snel verder.......

Eerst even een kleine update over mijn goede voornemens uit mijn vorige Even kletsen artikel. In dit artikel vertelde ik dat ik wat kilo's wou afvallen en dat ik mijn slaapritme aan wou pakken. Om eerlijk te zijn is het beide nog niet helemaal goed gegaan. Ik ga nog vaak veel te laat slapen. Al heb ik er ook wel dagen tussen dat ik nu vroeger slaap. Het afvallen is ook nog steeds niet echt gelukt. Ik was in totaal 0,5 kg kwijt, dus dat is niet erg veel haha. Alleen de afgelopen week ben ik ineens 1,5 kg afgevallen. Dat kwam alleen niet doordat ik mij zo goed aan mijn dieet hield

Vorige week Dinsdag is er namelijk een vulling uit mijn kies gegaan. Ik als panieker was gelijk helemaal over de rooie. Een vulling uit mijn kies had ik nog nooit gehad en ging gelijk van het ergste uit. De volgende dag heeft mijn moeder even de tandarts gebeld en ik had gehoopt dat ik er snel terecht kon. Helaas was dat niet zo en kan ik pas aanstaande Donderdag erheen. Ik heb daardoor best weer veel angst. Zoals de angst om gewoon normaal te eten en drinken, maar ook zeker om naar de tandarts te gaan. Ik zeg eerlijk dat ik al 2 jaar niet op controle ben geweest en daar schaam ik me toch wel enorm voor. Ook heb ik de angst dat mijn kies niet meer gered zal kunnen worden en die getrokken moet worden. Al met al ben ik dus blij als het Donderdag is geweest en ik er vanaf ben, want ik zit er echt enorm over te stressen.

Ook heb ik iets wat ik nogal moeilijk vind om te vertellen omdat ik absoluut niet wil dat dit verkeerd overkomt. Ik ben namelijk met mijn uren naar beneden gegaan op mijn werk waardoor ik dus ook automatisch minder loon heb. Ook werken mijn Moeder en ik samen, dus daardoor hebben we allebei minder loon. Ik ben niet iemand die met bedragen wil gaan smijten, maar ik denk dat het genoeg zegt als ik zeg dat het bedrag ons niet in de koude kleren is gaan zitten. Ik heb daarom ook heel veel zitten nadenken nu van hoe ga ik dat met mijn blog doen, want eten en drinken kopen gaat natuurlijk voor. Toch is het voor mij absoluut geen optie om te stoppen met mijn blog. Daarvoor vind ik het veel te leuk. Voorlopig heb ik nog wel genoeg producten om een artikel over te maken. Alleen zal ik mijn blog toch ook met meer andere artikelen moeten combineren. Hoe het precies veranderd dat zullen jullie vanzelf zien, want dat weet ik zelf ook nog niet precies. Ik hoop alleen wel dat jullie mijn blog leuk blijven vinden ondanks de veranderingen die ik misschien moet doen. 

Ik wil wel duidelijk zijn dat het absoluut niet is om medelijden op te wekken dat we nu minder geld hebben en ik hoop daarom ook niet dat het zo overkomt. Tuurlijk krijgen we het op financieel gebied wel heel moeilijk, maar deze tijden hebben wij al vaker gehad. Ik geloof er dus ook zeker in dat we hier ook weer doorheen komen. Ik wil jullie hier alleen mee voorbereiden dat mijn blog hier en daar wat kan veranderen.

De tandarts en ons loon zijn dus de 2 dingen waardoor ik me niet helemaal lekker in mijn vel voel en ik deze week 2 dagen heb gemist om een artikel te plaatsen. Ik had gewoon even 2 dagen wat tijd voor mezelf nodig en ik hoop dat jullie dat begrijpen. Ik ga jullie in ieder geval weer zo snel mogelijk van dagelijkse artikelen voorzien!

Dit was het denk ik wel weer zo'n beetje wat er in mijn leven speelde. Het afvallen en een beter slaapritme krijgen ga ik zeker mee door. Gaan jullie een beetje met mij meeduimen Donderdag dat alles goed gaat bij de tandarts? haha

Mochten jullie vragen aan mij hebben, mag je dat altijd in de comments hieronder zetten en ik zal er zeker op antwoorden.

Ik wens jullie een fijne week toe!

Veel Liefs,
Lies

Bron Foto : www.weheartit.com