dinsdag 2 oktober 2012

Swatch : NYC East Village & Pier 17 nagellak

Als je het mij een tijdje geleden had gevraagd dan had ik gezegd dat ik totaal geen NYC lakjes in mijn stash had. Inmiddels is dat veranderd en heb ik ook een soort NYC periode als het om nagellak gaat. Vandaag heb ik daarom weer een swatch van 2 hele mooie, blauwe NYC lakjes. Nieuwsgierig naar deze lakjes? Kijk dan snel verder.......


De 2 kleurtjes die ik vandaag voor jullie heb geswatched kwamen geen van beide nog voor in mijn stash. Het zijn 2 hele mooie blauwe kleurtjes met de namen 206 - East Village en 208 - Pier 17.

206 - East Village is een heel mooi turquoise kleurtje. De ene keer dat je kijkt is die heel mooi felblauw, maar schijnt het licht er net even anders op, dan zie je een heel mooi groen glansje erdoor. Dit lakje dekt niet gelijk helemaal goed, want je hebt er toch wel minimaal 3 lagen van nodig.
208 - Pier 17 is een heel mooi donkerblauw kleurtje met shimmer erdoorheen. Ook al duurt het nog even en is blauw niet meteen waar je aan denkt, toch vind ik dit wel echt een mooi kleurtje om met de Kerst te dragen. Dit lakje dekte wat sneller, want bij deze had ik maar 2 laagjes nodig.

Wat vinden jullie van deze lakjes van NYC?

Veel Liefs,
Lies