vrijdag 14 september 2012

Tag : 15 Beauty Dilemma's


Vandaag had ik zin om weer eens een Tag in te vullen. Ik ben daarom weer gaan snuffelen op mijn laptop in de map waar ik alle Tags in heb opgeslagen. Daar kwam ik de 15 Beauty Dilemma's tegen die ik wel heel erg leuk vind. Ik heb hem ingevuld en kan je zeggen er zitten best wel hele moeilijke keuzes tussen. Toch moest ik er toch elke keer maar 1 kiezen. Benieuwd welke keuzes ik heb gemaakt? Lees dan snel verder.......

1. Geen wenkbrauwen of een duidelijk zichtbare zwarte snor?
Dan ga ik toch voor de snor. Als ik mijn wenkbrauwen volledig zou moeten tekenen dat zou ik echt niet mooi vinden staan. Een snor kan je altijd nog proberen weg te halen.

2. Hele mooie, gezonde, perfecte nagels hebben maar deze nooit meer mogen lakken of zwakke ongezonde nagels die je wel mag lakken?
Dit is toch wel een moeilijke. Ik ben gek op nagellak, dus als ik nooit meer mooie kleurtjes op zou mogen doen zou ik dat wel heel erg vinden haha. Doe dan toch maar de ongezonde nagels die ik misschien en daar toch nog toonbaar kan krijgen met een goede verzorging en mooie kleurtjes nagellak.

3. Lang haar tot je voeten of gemillimeterd haar?
Dan absoluut lang haar tot aan moet voeten. Ik heb het vroeger altijd al erg lang gehad tot aan mijn billen, dus dan kan dat stuk tot aan mijn voeten er ook nog wel bij haha.

4. De rest van je leven met een smokey eye rondlopen of de rest van je leven geen oog make-up meer gebruiken?
Hmm....moeilijk. Ik denk dat ik dan toch ga voor het nooit meer oog make-up gebruiken. Met als enige reden dat ik snel last krijg van make-up op mijn ogen. Zou ik dan elke dag make-up op moeten hebben dan krijg ik ook dagelijks geirriteerde ogen en dat zou ik ook weer niet willen. Alleen hoop ik dan wel stiekem dat een concealer onder de ogen wel mag haha.

5. Heel erg rode wangen of een grauw gezicht zonder kleur?
Zeker weten de hele rode wangen. Ik ben nu al vaak erg wit in mijn gezicht en dan krijg ik snel vragen of opmerkingen of ik mij wel helemaal lekker voel. Een grauw gezicht zou ik dus absoluut niet willen hebben.

6. Geen cosmetica meer gebruiken of alleen nog maar cosmetica gebruiken dat op dieren is getest?
Ik heb een hekel aan producten die op dieren zijn getest, dus dan ga ik zeker voor het nooit meer make-up gebruiken. Al zeg ik heel eerlijk dat ik nu niet bij alles check of het wel dierproefvrije producten zijn.

7. Gelige tanden maar een perfect recht gebit of scheve tanden die wel mooi wit zijn?
Zeker weten de gelige tanden maar een perfect recht gebit. Gele tanden heb ik sowieso altijd al gehad, maar ook heb ik nog hier en daar scheve tanden. Ik heb in het verleden wel een beugel gehad, maar doordat ik niet  kiezen heb laten trekken is het nooit volledig recht gaan staan.

8. Voor 1 dag op je school/werk verschijnen met een niet draagbare look en het risico dat mensen raar naar je kijken en er wat van zeggen of die dag zogenaamd ziek zijn?
Dan toch maar met een niet draagbare look op mijn werk verschijnen. Ik vind thuiszitten niks, dus dan liever gek naar mijn werk dan mij ziekmelden als ik niet ziek ben.

9. Nooit meer nagellakremover mogen gebruiken en dus gewoon wachten tot je nagellak afbladdert of het er afkrabben of iedere dag opnieuw je nagellak er af moeten halen?
Als mijn nagels en handen gewoon gezond zouden blijven dan ga ik zeker voor het er elke dag opnieuw afhalen. De nagellak eraf laten bladderen of eraf gaan krabben dat duurt veel langer dan het er gewoon afhalen en weer nieuwe nagellak op doen. En sowieso het eraf gaan krabben beschadigd je nagels en dat is ook niet mooi meer om daar weer nieuwe nagellak overheen te doen.

10. Een bodylotion gebruiken die je huid ontzettend zacht, mooi en gezond maakt maar wel ontzettend stinkt of een bodylotion gebruiken die heel lekker ruikt maar verder niet zoveel doet voor je huid?
Dit is wel een hele moeilijke keuze haha. Ik denk dat ik dan toch kies voor de lekker ruikende bodylotion. Ik zou namelijk niet graag alle mensen willen wegjagen met mijn geur.

11. Je haar in een kinky kleur verven (denk aan felroze of felgroen) of grijs?
Zeker weten de kinky kleuren. Ik heb mijn haren in het verleden heel vaak rood geverfd en dan niet gewoon rood, nee echt van dat brandweerrood.

12. Je gezicht nooit meer scrubben of je gezicht alleen nog maar met echte suiker- en zoutkorrels mogen scrubben?
Deze is makkelijk. Dan ga ik voor nooit meer scrubben. Ik scrub mijn gezichtshuid nu namelijk ook nooit, want ik heb zeer overgevoelige huid.

13. Een nogal ordinaire lipliner om je lippen of uitgelopen panda-ogen?
Jeetje wat een keuze haha. Dan ga ik toch maar voor de ordinaire lipliner, want denk dat helemaal zwart zijn rond de ogen nog gekker zal staan. 

14. Nooit meer cosmetica kopen bij de parfumerie (Douglas, Sephora, enzovoorts) of nooit meer bij de drogist?
Alweer een makkelijke vraag haha. Nooit meer cosmetica kopen bij de parfumerie. Ik koop nu namelijk ook alles bij een drogist, dus het nooit meer bij een parfumerie kopen zou ik niks van merken.

15. De komende 1,5 jaar geen make-up meer kopen (verzorgingsproducten mogen wel) of je hele stash inleveren (inclusief verzorgingsproducten), maar daarna direct voor 250 euro nieuwe make-upjes mogen kopen?
Hier moest ik toch wel even lang over nadenken. Ik ben heel erg blij met de stash die ik nu heb en bepaalde producten zou ik dan niet meer kunnen zoals bijvoorbeeld producten uit de Limited Editions. Ook zou ik dan voor meer dan 250 euro weg moeten doen. Ik ga dus toch maar voor het 1,5 jaar niks meer kopen. Het zal heel moeilijk worden, maar denk dat dat voor mij wel de beste keuze is.

Dit was mijn 15 Beauty Dilemma's Tag. Ik vond het weer erg leuk om het in te vullen. Ook al moest ik soms toch wel even heel goed nadenken. Ik hoop dat jullie hem net zo leuk vonden om te lezen, als dat ik het vond om het in te vullen.

Heb je een tag die je graag van mij zou willen zien? Laat het in de comments weten en dan zal ik kijken welke ik er van kan doen.

Veel Liefs,
Lies