zaterdag 15 september 2012

Stash ordenen + een klein kijkje in mijn Stash

Soms is het gewoon even tijd om te gaan opruimen. Niet mijn favoriete bezigheid, maar zeker wel iets wat gewoon moet gebeuren. Zo ook mijn stash die door de tijd heen overal lag behalve op de plekken waar alles hoort te liggen. Bij mij lag het momenteel gewoon door het hele huis heen. Elke ruimte waar je kwam daar vond ik wel weer iets wat in mijn stash hoorde. Nodig tijd dus om het hele huis door te spitten naar mijn producten en al mijn lege bakjes erbij te pakken om alles weer netjes op te bergen. Wil je zien hoe ik mijn stash opgeruimd heb en dan ook gelijk een klein kijkje in mijn stash nemen? Kijk dan snel verder.......

Na even het huis doorlopen waren dit al mijn gevonden producten. Oftewel al 3 tasjes vol verzameld. Het erge was dat dit nog niet eens alles is en ik weet ook zeker dat ik deze week nog veel meer ga vinden.
Zoals jullie op de eerste foto zagen kom ik niks tekort qua opbergruimte. De meeste mandjes en bakjes komen van de Xenos en de Action. Hier was ik al over de helft heen met opruimen, dus er kwam eindelijk schot in. Op de volgende foto's zien jullie wat het eindresultaat is geworden. De foto's zijn overigens niet allemaal van goede kwaliteit. Ik ben toch tot laat doorgegaan met alles opruimen, dus het goede licht ontbrak.
In het gele mandje heb ik al mijn oogschaduw palettes gedaan. Dat was ook het enige mandje waar ze allemaal inpaste. Daarnaast in het doorzichtige bakje heb ik al mijn oogschaduw mono's gedaan en in het kleine toitettasje heb ik mijn oogproducten gedaan zoals oogpotloden, oogschaduw basis, mascara enz..
In het linker bakje heb ik al mijn blushes zitten. Dat zijn er niet zo heel veel, maar zelf vind ik ze wel allemaal erg mooi. In het rechter mandje heb ik mijn gezichtsproducten gedaan. Dit zijn eigenlijk alleen poeders, verschillende concealers en 1 bronzer. Ik heb namelijk nooit veel gezichtsproducten, want doordat mijn huid zo overgevoelig is kan ik de meeste producten niet verdragen.
Hier schrok ik wel van, want  heb ik echt zoveel nagellak? Het erge is ook dat dit niet eens al mijn nagellak is, want veel flesjes paste er niet in, die waren te hoog. Daar zoek ik dus nog een mooi bakje voor waar ze wel in passen. Linksboven : al mijn Limited Edition lakjes. Rechts boven : alle top coats, base coats en de speciale top coats zoals crackle en glitter. Links onder : Mijn Catrice lakjes. Rechts onder : Mijn Essence lakjes.
In mijn Hello Kitty toilettasje heb ik al mijn kwasten gedaan. Het bakje met de bloemen eronder is nog leeg, maar dat wordt mijn bonnendoosje. In het blauwe mandje ernaast zitten al mijn producten om mijn nagels te verzorgen en enkele nail art stickers van Essence.
Hier 2 bakjes met lipproducten. In het linker bakje heb ik lippenbalsems en wat tubetjes lipgloss. In het bakje rechts zitten al mijn lipglossjes en 4 lipsticks. Het is dus wel duidelijk dat ik lipgloss veel meer gebruik haha.
In dit mandje heb ik wat producten zitten voor de handen. Zoals handcremes, desinfecterende handgel en mijn nagellakremover.
Een mandje met al mijn verzorgingsproducten voor het gezicht. Hier zullen nog een paar reviews van komen, want ik heb al het 1 en ander getest van wat er in dit mandje zit. Ook de 2 verpakkingen wattenschijven heb ik hier inzitten, maar die heb ik er maar even naast gelegd anders zag je geen enkel product meer liggen.
Dit is een ladenkastje die ik van mijn moeder heb gekregen. Hij is heel erg groot wat heel fijn is. Hier heb ik mijn producten in gedaan waar ik nog een artikel over wil maken. Dat zijn zoals jullie zien heel veel producten haha.
Dit doosje heb ik al eens voor mijn verjaardag gekregen. Daar zaten allemaal lekkere verzorgingsproducten in, maar nu die leeg is gebruik ik het als opbergdoosje. Hier heb ik mijn haar elastieken, schuifjes en klemmetjes in gedaan. Ook zitten er een aantal zakjes in waar mijn neuspiercings in zitten.

Nu is alles weer een beetje meer overzichtelijk en ben blij dat ik eraan begonnen ben. Zoals ik al zei weet ik wel zeker dat ik van de week nog veel meer ga vinden. Door het goede gevoel van dit opruimen ben ik namelijk van plan om nog veel meer op orde te brengen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit te zien en zo ook een klein beetje mijn stash gezien te hebben.

Hoe bergen jullie je stash op? Of herken je het misschien dat na een hele tijd je stash overal ligt doordat je het even gepakt had om het te gebruiken en niet teruggestopt hebt?

Veel Liefs,
Lies