zaterdag 13 oktober 2012

Kijkje in mijn stash : Blushes

Het leek mij leuk om zo af en toe eens een gedeelte van mijn stash aan jullie te laten zien. Vandaag zijn mijn blushes aan te beurt. Ik heb er niet veel en misschien wel veel minder dan de meeste van jullie en heb ik ook maar 2 merken waar ik blushes van heb. Toch ben ik gek op blush en gebruik ik het regelmatig. Nieuwsgierig naar mijn blushes? Kijk dan snel verder.......

Dit is een Cream to Powder blush van Catrice uit de LE FeMALE. Deze heeft de naam C01 A Woman's World. Ik heb hem al eens uit een afprijsbak gehaald daarom zie je ook nog resten van de stickers op verpakking. Hier heb ik echt zo'n hekel aan als ik dat er niet helemaal af kan krijgen. Zoals jullie zien heb ik hem nog niet echt gebruikt. Ik heb een beetje een haat-liefde verhouding met dit soort blushes.
Dit zijn de lip en cheek cremes van Essence uit de LE Ready for Boarding. Deze heten 01 Sending You Kisses en 02 Beauty on Tour. Ik had er eigenlijk maar 2 gekocht uit deze collectie, maar toen ik ze in de afprijsbak zag liggen voor €1,00 heb ik van beide kleuren een 2e erbij gekocht. 
Met de wisseling van het assortiment had ik nog snel deze blushes ingeslagen, want ik vind ze zo mooi. Ze zijn van Catrice en hebben de namen 020 Peach Sorbet en 050 Apricot Smoothie.
Deze blush vind ik ook heel erg mooi. Het is uit Essence LE Fruity en deze heet 01 Smoothie Operator. Hij bevat alleen wel heel veel shimmer waardoor ik hem niet snel voor overdag zou gebruiken.  
Ook deze blush van Catrice heb ik nog snel een back-up gekocht toen ik hoorde dat die eruit ging. Het is 010 Riviera Rose. Deze blush gebruik ik denk ik toch wel het meeste samen met de volgende die jullie gaan zien.
En hier mijn laatste 2 blushes van Essence. Deze heb ik al een hele tijd geleden gekocht en zitten ook niet meer in het assortiment. Het zijn de kleuren 10 How Cute is That? en 20 Fashionista.

Dit waren mijn blushes en ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Zo ja, dan zal ik ook af en toe wat andere gedeeltes van mijn Stash laten zien. Ik wil nog zeker meer blushes gaan aanschaffen, want nu heb ik er jammer genoeg nog niet zo heel erg veel of in ieder geval niet zoveel verschillende.

Wat is jouw favoriete blush? En heb jij misschien een budget blush aanrader waarvan jij zegt die moet je echt eens gaan bekijken Lies, want die is zo mooi! Ik ben erg benieuwd!

Veel Liefs,
Lies