donderdag 25 oktober 2012

Review: Hello Kitty Hand Soap & Shampoo / Bath Gel

Ik ben nu 25 jaar, maar ik heb gewoon een zwak voor Hello Kitty. Dat witte, schattige poesje heeft gewoon iets waardoor ik het dan ook niet kan weerstaan om iets te kopen waar zij op afgebeeld staat. Zo ook een tijd geleden bij de Action waar ik een Hello Kitty handzeep en shampoo & bad/douchegel tegenkwam. Vandaag heb ik er een soort van review over voor jullie. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder.......

De verpakkingen zijn eigenlijk gewoon echt Hello Kitty met de roze en blauwe kleurtjes. Het is ook eigenlijk voor kinderen bedoeld en dat zie je ook gewoon aan de verpakking. Toch vind ik dit totaal niet erg, want het is gewoon erg schattig. Beide producten zijn wel microbiologisch en dermatologisch getest en zijn ook mild voor de huid. Dit is voor mij zelf wel een pluspunt als ik het ga gebruiken met mijn gevoelige huid.

Dit product vind ik zelf best wel  handig, want je kan hem zowel als shampoo of als bad/douchegel gebruiken. Voor de rest staat er ook eigenlijk weinig informatie op met wat het voor de huid zou doen. Om eerlijk te zijn deed het ook vrij weinig voor mijn huid. Het is gewoon een simpele bad/douchegel die wel iets schuimt en je huid schoon zal maken, maar meer zal het ook niet doen. Als shampoo heb ik hem niet uitgeprobeerd. De geur is echt mierzoet. Als ik het moet omschrijven zou ik het een energiedrank geur noemen met aardbei erdoor. Sorry voor de rare vergelijking, maar zou het echt niet anders weten te omschrijven haha.

De handzeep is eigenlijk precies hetzelfde als de shampoo/badgel. Op de achterkant zag ik ook staan dat het omschreven wordt als een shampoo/badgel. Ik heb dus het idee dat beide producten eigenlijk precies hetzelfde zijn alleen hebben ze bij de 1 de naam handzeep erop gezet. De geur is ook hetzelfde alleen is deze toch wel net iets milder. 

Toen ik de verpakking van de zeeppomp opendeed schrok ik toch wel even. Het product was niet een klein beetje roze, maar nee het is  gewoon neonroze! Ook de shampoo/badgel bleek deze kleur te hebben. Op zich wel leuk gedaan, maar ik zat er wel gek van te kijken.

Ik vind het in ieder geval wel hele leuk producten voor kinderen en natuurlijk de Hello Kitty lovers onder ons. Ik heb het nu bijvoorbeeld gewoon voor de sier in de douche staan en dat staat eigenlijk best wel heel erg leuk, want dat het echt iets voor je huid zal doen daar moet je zeker niet op rekenen.

De exacte prijs weet ik helaas niet meer, maar ik dacht dat de handzeep €0,99 was en de Shampoo & bad/douchegel iets van €0,79 was.

Wat vinden jullie van Hello Kitty? Of heb jij misschien een ander lief figuurtje waar jij helemaal gek op bent?

Veel Liefs,
Lies