woensdag 9 januari 2013

Boekje Mama schrijft over toen, voor later

Ik ben gek op boeken lezen, dus toen ik bij de Action was tijdens het kerstinkopen doen moest ik ook even tussen de boeken kijken. Ik kwam daar ook het boekje Mama schrijft tegen die ik mijn moeder als cadeau heb gegeven voor de kerst. Het is geen leesboekje, maar een heel leuk invulboekje. Kijken jullie met mij? Lees dan snel verder.......

Alleen de buitenkant al vind ik erg leuk en vrolijk, maar wat voor boekje is het nu precies? In het boekje staan allemaal vragen die je kan laten invullen door je moeder. Denk hierbij aan vragen over haar kindertijd en jeugd, over verliefd worden, hoe was je moeders schooltijd of nog wel het leukste de vragen die ze over jou kan invullen hoe jij was in je kindertijd en jeugd. Is het boekje volledig ingevuld, dan zal je hem weer terugkrijgen van je moeder en heb je iets heel leuks om te lezen en gelijk ook een heel dierbaar bezit.


Hierboven 2 voorbeelden hoe de indeling van het boekje is met ook enkele vragen. Al ben ik bang dat die niet zo goed te lezen zijn op de foto's. De ruimte om te schrijven vind ik ook prima, maar zijn er vragen waarvoor er nog te weinig schrijfruimte is, dan kan dat ook nog achterin geschreven worden in een speciaal stukje die daarvoor gemaakt is.


Ik vind het in ieder geval een erg leuk boekje en kan niet wachten tot die helemaal ingevuld is zodat ik hem van voor naar achteren helemaal door kan lezen.

Naast het boekje Mama schrijft over toen en later zijn er ook nog andere varianten. Papa schrijft, Opa schrijft en Oma schrijft. Wil je hem liever door iemand anders in laten vullen, dan zou ik je aanraden om eens naar de Vertel 's serie te kijken. Bijvoorbeeld de Liefste vertel 's die je samen met je partner kan invullen en de Vertel 's omdat je bijzonder bent die je door iedereen kan laten invullen waar geen speciaal boekje voor is. Je zou die laatste zelfs nog voor jezelf kunnen kopen om hem in te vullen en later terug te lezen.
Het Mama schrijft boekje kocht ik bij de action voor €1,99 al heb ik hem ook bij verschillende andere winkels gezien zoals Bol.com en postkantoren die een boekhandel erbij in hebben zitten. Het nadeel is alleen dat deze boekjes daar €9,99 kosten. Voor de vertel's boekjes betaal je ook tussen de 9 en 20 euro per boek.

Wat vinden jullie van deze boekjes? En zouden jullie deze wel aan iemand cadeau willen doen en zo ja aan wie?

Veel Liefs,
Lies