zondag 20 januari 2013

Favoriete producten voor tijdens en na het douchen

Een bad zoals hierboven heb ik helaas niet, maar wel een douche. Ik vind het ook heerlijk om te douchen. Het is even dat momentje voor jezelf dat je volledig kan ontspannen en jezelf in de watten kan leggen. Natuurlijk heb ik ook een paar favoriete producten die ik gebruik tijdens het douchen, maar ook producten voor na het douchen. Het leek mij leuk om deze met jullie te delen. Nieuwsgierig naar mijn favoriete producten? Lees dan snel verder.......

Als eerste natuurlijk de Fruity Botanicals Super Shine 2in1 Shampoo van de Kruidvat. Hier heb ik al een artikel over geschreven en het blijft gewoon 1 van mijn favoriete 2in1 shampoo en conditioner. Daarnaast de Herbamedicus hand & nagel creme met Aloe Vera. Na het douchen heb ik namelijk hele droge handen, dus ook dit kan niet ontbreken.


Ik gebruik niet iedere keer dat ik douche een body scrub en body butter, maar als ik ze gebruik grijp ik toch altijd naar deze twee producten. Het zijn de Body Scrub en Body Butter van Kruidvat uit de Body Fruit lijn. De geur Cranberry en Pomegranate zijn ook gewoon zo lekker dat je het bijna op zou eten.


Na het douchen is ook mijn gezicht toe aan een smeerseltje, want die droogt zo erg uit. Hiervoor gebruik ik nog steeds de Garnier Skin Sensitive Dag en Nacht crème die ik bij de Action kocht. Het ligt natuurlijk aan het tijdstip waarop ik ga douchen met welke ik opsmeer.


Dove is eigenlijk het merk wat ik altijd gebruik voor mijn lichaam met het douchen. Ze ruiken gewoon altijd erg lekker en laten mijn huid goed aanvoelen. Daarnaast staat de Andrélon Haar & Hoofdhuid Sensitive shampoo. Deze gebruik ik als mijn hoofdhuid heel droog aanvoelt en het ook weer wat begint te jeuken.

Ik ben wat dat betreft echt deodorant verslaafd. Alle merken zonder alcohol moet ik gewoon kopen om het te testen. Dit zijn mijn 3 favoriete deodorants van dit moment. Dit zijn 2 deodorants van Kruidvat en 1 van Rexona. Ook dit gebruik ik altijd gelijk na het douchen, dus ook als ik erna gelijk mijn bed induik dan moet ik gewoon nog wat deo opspuiten. Het geeft mij dan toch net weer iets frisser gevoel.


Heb ik kleine, extreme droge plekjes op mijn huid na het douchen dan gebruik ik daarvoor de Purol gele zalf. Ook mijn lippen sla ik niet over na het douchen en daarvoor gebruik ik de Intensive care lippenconditioner van Kruidvat.


En als laatste is eigenlijk het enige haarproduct wat ik in nat haar aanbreng. Dit is de Hair Serum van Hegron die te koop is bij de Action. Over dit product had ik zoveel positiefs gelezen dat ik hem gewoon moest proberen. Sindsdien gebruik ik hem standaard na het douchen en dan vooral in mijn haarpuntjes.

Van sommige producten heb ik al een review geschreven waarvan ik hieronder even de linkjes zal zetten.


Zien jullie er een product tussen waar ik nog geen review over heb gemaakt, maar je er wel graag 1 van zou willen zien. Laat het mij dan weten in de comments.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat ik zoal gebruik tijdens en na het douchen. Ik ben nu ook wel heel benieuwd wat is nou echt het product waar jij niet zonder kan tijdens of na het douchen?

Veel Liefs,