woensdag 2 januari 2013

Preview : Catrice LE Neo Geisha

De nieuwe LE van Catrice voor Februari/Maart is inmiddels bekend en dit keer neemt Catrice je mee naar de wereld van de Geisha's. De traditionele kleuren rood, donkerblauw en nude worden in deze LE gecombineerd met de moderne kleuren groen, roze en paars. Al nieuwsgierig geworden naar deze LE? Kijk dan snel verder.......

Absolute Eye Colour
De 4 kleuren oogschaduw die in deze LE zitten vind ik stuk voor stuk erg mooi. Er zitten zowel matte als glanzende kleuren bij en ja het bloemenpatroontje erop vind ik ook weer erg leuk.

C01 Japaneyese
C02 Discreet Artist
C03 Dance In Gion
C04 Planet Tokyo 

Prijs : €2,89 per stuk


Kohl Kajal
Een ultrazwart potlood die zacht is van structuur. Ondanks dat ik dit zelf eigenlijk nooit gebruik lijkt het mij wel een heel fijn potlood. Hebben jullie ook gezien dat dit potlood de vorm heeft van een Japanse haarspeld?

C01 Ultra Black

Prijs : €1,99


Patch Eye Liners
Eyeliner die je op je ogen kan plakken. Het klinkt erg handig, maar of het echt zal werken dat weet ik niet. Toch ben ik er wel heel benieuwd naar vooral omdat ik normale eyeliner niet kan gebruiken. Er zitten 8 paar eyeliner patches in die je ook weer opnieuw kan gebruiken.

Prijs : €2,99 per setje


Lip and Cheek Colour
Ook bevat deze LE 3 hele mooie kleurcrémes die je kan gebruiken op je lippen, maar ook als blush. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik dit nooit zo snel als blush zal gebruiken, maar het lijken mij wel hele mooie kleuren op de lippen. Ze hebben allemaal een matte finish.

C01 Discreet Artist
C02 Picked Cherry Blossoms
C03 Madam Butterfly

Prijs : €3,99 per stuk


Lip Brush
Met deze lippenkwast kan je heel fijn de Lip and Cheek Colour aanbrengen. Het heeft een zacht kwastje en een handvat gemaakt van bamboe.

Prijs : €2,99


Ultimate Nail Lacquer
De lakjes in deze LE vind ik allemaal erg mooi. Het zijn zowel normale als glinsterende lakjes.

Prijs : €2,69 per stuk.

Ik vind de Neo Geisha LE er zo op het eerste gezicht wel heel erg leuk uitzien. Ik ben vooral heel erg benieuwd naar de Eye Liner Patches. Deze LE kan je in Februari en Maart verwachten in de winkels.

Wat vinden jullie van deze nieuwe LE van Catrice?


Veel Liefs,

Lies